Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

vypaleni souboru

rysinho8

Otázka

hoj jak muzu vypalit hru ktera je v formatu: Winrar archiv neni to iso ani nic podobneho a ma velikost 5,16gb a kdyz ten soubor otevru tak tam sou klasicke soubory jako u originalniho disku take support,autorun.exe atd....

???tak jak to muzu vypalit aby se mi to cd nabotovalo kdyz ho otevru, aby se mi spustila sama ta uvitaci obrazovka jako u kazdeho cd jak na to??? plotoze nechci tu hru rozdelovat na dva party a kazdy hodit na jedno dvd tak me zajima jak na toto???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
vyextrarhuj a to co se ti vyextrarhuje vypálíš ovšem pokud chceš to vypalit na 2 DVD5 tak tu napiš o jakou jse jedná hru něco pohledám

mam the sims 3 a kdyz to takhle udelam a dam to vypalit tak mi to hodi ze dvd je moc male tak prave jak docilit toho nebo jeslti je nakej program aby mi to dvd to vzalo a potom si to vzalo zase dalsi to prave neumim!!???

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu