kuba741 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 HOJTE VSICHNI REKL JSEM SI ZE USPORADAM SAMPIONAT V BURNOUT DOMINATOR. PRAVIDLA A VSE O HRE: 1.HRA SE BUDE BODOVAT JAKO V F1,V TOMTO SAMPIONATU BUDE 10 ZAVODU KTERE JA SAM VYBERU. 2.BODOVANI: 1.MISTO-10 BODU 2.MISTO-8 BODU 3.MISTO-5 BODU 4.MISTO-1 BOD MAXIMALNI POCET HRACU JE 4!!!!!!V JEDNOM ZAVODE,TAKZE TO UDELAME TAK ZE JESTLI NAS BUDE VIC JAK 4 TAK TO UDELAME NA DVE SKUPINY NAPRIKLAD NAS BUDE 8 TAK TO UDELAME NA 2 SKUPINY NEBO NA VICE NEJVICE BY TO SLO NA 4 SKUPINY PAK UZ BY TO BYLO KOMPLIKOVANY.VITEZOVE SKUPIN SE UTKAJI MEZI SEBOU PROHRANI SI ZAHRAJI S TRETIM A DRUHYM Z DALSI SKUPNY A PAK SE ROZHODNE O VITEZI A ROZDAJI SE CREDITS.POCET ZAVODU V JEDNE SKUPINE BUDE 5 ZAVODU.POTE SE TEDY VITEZOVE UTKAJI MEZI SEBOU JAK UZ JSEM TOO RIKAL.PRIHLASENI DO TURNAJE KONCI V UTERY V 19:00 POTE SE ROZJEDE ZAKLADNI SKUPINA.SPONZORSKY DAR V PODOBE CREDITS NEPOZADUJI ALE MUZETE TO UZ JE NA DANEM CLOVEKU:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 dominator sem este moc nehral ale to se da napravit,takze bych i do toho sel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 se mnou muzete taky pocitat :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 tak se hlasim, i kdyz mi burnout moc nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 parada akorat mame 4 hrace ja a vy:!::Dtakze prijimani hracu se uzavira ode dneska mate jeden den na to abyste si natrenovali burnout a v zitra v 19:00 zacnou zavody:!:zakladni skupina zacne zitra ve ktere se pojedou 4 zavody:!:podle nich se uskutecni finalni boje:Dfinalni boje budou asi takto: po zakladni skupine se sectou body a vítěz pojede semifinále se ctvrtym a druhy s tretim,vitezove se poe utkaji ve finalnim zavode a porazeni se utkaji o treti misto:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Uz neberes lidi?Mozna bych taky sel.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Uz neberes lidi?Mozna bych taky sel.... museli by prijit jeste 3:Dtak snad prijdou:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 jenom se chci zeptat prez co se bude hrat?A jestli s tim nebudou problemy pokud mame kazdej jinou verzi hry?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 museli by prijit jeste 3:Dtak snad prijdou:D Lidi toho naslibujou a pak budes hrat sam... Dotaz da se to hrat vubec po netu?Zadny infrastructure nevidim mam eu verzi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Lidi toho naslibujou a pak budes hrat sam...Dotaz da se to hrat vubec po netu?Zadny infrastructure nevidim mam eu verzi.... da se to hrat neboj:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 da se to hrat neboj:thumbup: Jo a jak?Popis mi to....Prave sem to stahl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 taky bych do toho šel jestli to jde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 taky bych do toho šel jestli to jde. super!! parada!!!jeste potrebujeme 2!!!:wohow: tak se treba poptej nekoho koho znas z console fora ok?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 tak asi zadni hraci neprijdou takze honza a neo si bohuzel nezahraji nejlip by to slo ve 4 nebo v 8 jinak to bohuzel nepujde takze nezapomente zakladni skupina zacina dneska v 19:00!!!!!!!!!:!::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 nechcu nic rikat ale mozna by nebylo od veci napsat sem co je k tomu potreba aby se nehlasili lidi kteri treba nemaj ani wi-fi?A jak budeme komunikovat a domlouvat se....?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pol255 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 mne odesel display tak hrat nebudu,sry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 ok takze budem jen tri nebo jestli se zapoji honza 222? dejte mi vsichni icq to znamena leny jim beam a honza jestli by to toho sel?pres icq se domluvime:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 tak mas v PM moje icq a nic se nedeje ....:bash: spis by bylo lepsi kdybys ho dal ty a kazdej si te pridal.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 377524879 - sry ze pisu az ted :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza222 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 ok takze budem jen tri nebo jestli se zapoji honza 222? dejte mi vsichni icq to znamena leny jim beam a honza jestli by to toho sel?pres icq se domluvime:D hele ja nevim jak rozjet online Neni tam zadny infrasctructure tak mi to nekdo vysvetlete jak se to hraje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 tak po cca hodine umorneho snazeni se nam to nepodarilo rozjet prez xlin-kai (bo jak se to pise) takze z toho asi nic moc nebude....:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 napiš te mi návod jak to pařid přez net Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 paneboze podivej se na forum a urcite neco najdes, nebo pouzij tlacitko hledat! Jinak Burnout Dominator nejde parit prez Infrastructure pouze prez Ad Hoc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 jo dík poslal sem ti thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 paneboze podivej se na forum a urcite neco najdes, nebo pouzij tlacitko hledat!Jinak Burnout Dominator nejde parit prez Infrastructure pouze prez Ad Hoc! To je diskutabilni jestli se da hrat prez net nebo neda.Je pravda ze nema infrastructure jenom ad-hoc a diky tomu se to da hrat prez xlin-kai.Snazili sme se vcera ale bohuzel neslo nam to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.