PetraGTC Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Po váhání jestli obětovat 3 DL placky jsem do toho nakonec jakožto fanynka JRPG od Squaru šla. A zatím to vypadá dobře, bitevní systém je dobře udělaný, takže obávaný přechod z turn based sytému ala FF do realtimu funguje dobře. Grafika je až na občasné doskakování vzdálenějších objektů hezká, hudba bohužel nedosahuje kvalit FF ale dá se :) Jinak to obsahuje vše co fanda JRPG vyžaduje: spoustu nakupování, vylepšování, levelování, pobíhání, sidequesty, atd atd. Btw, při bitvě jsou blindsides prostě bomba efekt :)) Pokud znáte styl Squaru (kdo by neznal FF), tak si myslím že vás Star Ocean nezklame. Mě (zatím) nezklamal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Tak co jaké na vás udělala tato hra dojem? Podělte se s náma jak si hru užíváte etc. ! :wohow: Ja osobně ji zatim stahuju a nehorazně se těšim, jediné co mi trochu vadí je to, že je na 3 Dual Layer DVD :lol: No tak mam stazene prvni DVD, dal sem DVD do mechaniky a hra me mile prekvapila GRAFIKA - Nadhera Dubing - Usel stejne jako u ostatni Star Ocean a co me nastvalo? - To ze po prvni uvodni sekvenci mi disk hodil Read Error :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orgilion Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Včera sem to začal hrát je to pěkný co se týče VGA - sice vyskakujou vzdaleny objekty jak z klobouku, no ale co. Jinak souboje sou dost akční přeci jenom je to v reálu - osobně bych uvítal tahový alá FFVII, nebo Lost Odyssey. A nemůžu si pomoct spřátelený ufon vypada jak dost mladej elf :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetraGTC Odesláno Červen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Jojo, vůbec celá scéna s mladým ufonem, a pak ještě z jeho mistrem v té základně vypadá jak z Pána Prstenů. Taky jsem si hned říkala "a hele, Legolas se k nám přidal" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 :D Tak konecne sem si to zahral :lol: a jak sem predpokladal. Hra nema jedinou chybu krome toho dubingu :S jinak battle system = parada, jenom sem jeste neprisel nato jak zmenit cil utoku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
The Overseer Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Taky bych radši uvítal tahový systém, ten soubojový systém mi přijde po první hodině hraní takový zmatený... asi bude chvíli trvat se do toho dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FlashCZ Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Ahoj lidičky. Chci se zeptat co je po konečné bytce? Dostanu nějakou novou loď a budu moct dál cestovat a dodělat si questy a ostatní co jsem nestihl? Nebo je to prostě konec a vše musím udělat než se dostanu na tu poslední planetu a přijdu o loď? Nebo je nějaký jiný způsob cestování třeba nějak přes ty teleporty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Po skončení hry můžeš uložit hru. Když ji nahraješ, objevíš se u posledního savu před koncem. Teď se můžeš vrátit a dodělat to, co ti chybí, sehnat si nejlepší zbraně (to, co máš je vlastně odpad), brnění, vylepšít postavy na max, atd. A projít dva bonusové dungy, kde čekají dva superbossové. Pokud jsi hrál nějakou hru od tri-Ace, víš asi, kdo to je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.