Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Star Ocean: The Last Hope

PetraGTC

Recommended Posts

Po váhání jestli obětovat 3 DL placky jsem do toho nakonec jakožto fanynka JRPG od Squaru šla. A zatím to vypadá dobře, bitevní systém je dobře udělaný, takže obávaný přechod z turn based sytému ala FF do realtimu funguje dobře. Grafika je až na občasné doskakování vzdálenějších objektů hezká, hudba bohužel nedosahuje kvalit FF ale dá se :) Jinak to obsahuje vše co fanda JRPG vyžaduje: spoustu nakupování, vylepšování, levelování, pobíhání, sidequesty, atd atd. Btw, při bitvě jsou blindsides prostě bomba efekt :)) Pokud znáte styl Squaru (kdo by neznal FF), tak si myslím že vás Star Ocean nezklame. Mě (zatím) nezklamal :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak co jaké na vás udělala tato hra dojem?

Podělte se s náma jak si hru užíváte etc. ! :wohow:

Ja osobně ji zatim stahuju a nehorazně se těšim, jediné co mi trochu vadí je to, že je na 3 Dual Layer DVD :lol:

No tak mam stazene prvni DVD, dal sem DVD do mechaniky a hra me mile prekvapila

GRAFIKA - Nadhera

Dubing - Usel stejne jako u ostatni Star Ocean

a co me nastvalo? - To ze po prvni uvodni sekvenci mi disk hodil Read Error :lol:

Odkaz ke komentáři

Včera sem to začal hrát je to pěkný co se týče VGA - sice vyskakujou vzdaleny objekty jak z klobouku, no ale co. Jinak souboje sou dost akční přeci jenom je to v reálu - osobně bych uvítal tahový alá FFVII, nebo Lost Odyssey. A nemůžu si pomoct spřátelený ufon vypada jak dost mladej elf :)

Odkaz ke komentáři

• 6 months later...

Ahoj lidičky. Chci se zeptat co je po konečné bytce? Dostanu nějakou novou loď a budu moct dál cestovat a dodělat si questy a ostatní co jsem nestihl? Nebo je to prostě konec a vše musím udělat než se dostanu na tu poslední planetu a přijdu o loď? Nebo je nějaký jiný způsob cestování třeba nějak přes ty teleporty?

Odkaz ke komentáři

Po skončení hry můžeš uložit hru. Když ji nahraješ, objevíš se u posledního savu před koncem. Teď se můžeš vrátit a dodělat to, co ti chybí, sehnat si nejlepší zbraně (to, co máš je vlastně odpad), brnění, vylepšít postavy na max, atd. A projít dva bonusové dungy, kde čekají dva superbossové. Pokud jsi hrál nějakou hru od tri-Ace, víš asi, kdo to je...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu