Dalmar Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Zdravim, nevite nekdo jestli s dalsim upgradem SW bude ps3 podporovat ceske znaky? (docela me to ser* kdyz jsem na netu a mam tam nejke nesmyslne klikihaky) dik za respond Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rychloun Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 v nejblizsi dobe to asi ocekavat nemuzeme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dalmar Odesláno Červen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Hmm.. tak to je dojeb :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BERGY_21 Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Zdravim, nevite nekdo jestli s dalsim upgradem SW bude ps3 podporovat ceske znaky? (docela me to ser* kdyz jsem na netu a mam tam nejke nesmyslne klikihaky) dik za respond Taky mě to štvalo, ale dneska jsem nahral novy firmware 2.80 a stranky který jsem předtím měl v podstatě nečitený mám teďka i s češtinou, takže u mě výrazný pokrok ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Václav Nečesal Odesláno Červen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 27, 2009 Taky mě to štvalo, ale dneska jsem nahral novy firmware 2.80 a stranky který jsem předtím měl v podstatě nečitený mám teďka i s češtinou, takže u mě výrazný pokrok ... Jo jo, ale psát nemužeš s hačkama myslim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Dalmar
Zdravim, nevite nekdo jestli s dalsim upgradem SW bude ps3 podporovat ceske znaky? (docela me to ser* kdyz jsem na netu a mam tam nejke nesmyslne klikihaky) dik za respond
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.