T-o-mmy Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Ahoj mám menší problém: když hraju Css a nahraju video (napisu do konzole VIDEO RECORD a potom STOP) nevíte do které složky se mi to uloží? PS: kdyžtak mi doporučte přímo nějáký program na nahrávání videa ve hrách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarbi Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Nevim přesně kam se ukládaj asi někam do C:\Program Files\Valve\cstrike záleží kde máš hru Na nahrávání videa ve hrách FRAPS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest Rytmus Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Program asi jedině Fraps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Červen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 no fraps mám ale jestli není nějáký jiný přes ten jsem to nahrával jednou ale nějak se mi nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarbi Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 http://jak-na-to.blogspot.com/2007/12/jak-nahrat-video-ze-hry.html zkus to líp nastavit lepší program nenajdeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 jeste je gamecam jestli nemas nejak extra silnej comp tak je protebe akorat nenahrava zvuk http://download.chip.eu/cz/Game-Cam_575952.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Červen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 jo ale mám problém už jsem našel kde se mi to uloží ale mámm to video ve formátu .DEM nevíte jak nebo v čem to zkonvertovat do formátu .AVI? nebo klidně i jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 jo ale mám problém už jsem našel kde se mi to uloží ale mámm to video ve formátu .DEM nevíte jak nebo v čem to zkonvertovat do formátu .AVI? nebo klidně i jiného to neprekonvertujes myslim ;) maximalne si demo pust a nahravej pres gamecam nebo fraps... at ti to ve hre nelaguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Červen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 ale tak to demo ja jinak ani neprehraju :( me tento format neche prehrat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 ale tak to demo ja jinak ani neprehraju :( me tento format neche prehrat v css pust to demo myslim ze das - play nazev.dem a pusti se ti to ale musis tam napsat nazevtohovidea.dem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 azumaninja Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 omg....normalne si nahrajes demo pres konzoli napr:record myvideo potom das stop az ho budes chtit ukonci..demo jsem ti ulozi do slozky C:/.../.../.../counter strike source/cstrike...kdyz si ho budes chtit prehrat tak ve hre zmackes SHIFT+f2 a pak tam das load vyberes si to demo a prehrajes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Červen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 jo,už vím jak na to tak LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
T-o-mmy
Ahoj mám menší problém: když hraju Css a nahraju video (napisu do konzole VIDEO RECORD a potom STOP) nevíte do které složky se mi to uloží?
PS: kdyžtak mi doporučte přímo nějáký program na nahrávání videa ve hrách
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts