Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Pomoc - psp rozebráno

wyrwich

Otázka

cus dneska mi spadlo psp na zem a prestala fachat ctecka na kartu... tak sem ho rozebral (neni to poprvi co sem ho mel rozebrany), a ted nejde zapnout.. proste nic tma náda... ani ta zelena dioda se nerozsviti ani prez baterku ani prez kabel... je teda pravda ze sem se vnem hrabal dneska jako jeste nikdy.. snazil sem se z nej vytahnout tu zakladni desku jedinej kabel kterej na ni zustal byl ten co vede dozadu k umd-ramce... muze mi nekdo pomoct vyznate se nekdo v tom?... ted se to snazim co nejvic vycistit bojim se ze sem na to nekde sahnul mastnym prsetem, ale to si nemyslim ze by az tak vadilo, spis to vypada ze sem na neco zapomnel a nemuzu to najit

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

no jo to máš super :) to je tak když má někdo obě ruce levé a ještě dělá něco, co zjevně neumí :)

tobě pomůže jen léčebný ústav a někdo, kdo psp rozumí :) doporučuju kontaktovat například ice22222 nebo do nějaké ofiko prodejny, kde ti to za 500-1000 daj do kupy :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Kdyz to dokazes dat do kupy sam,tak na co se ptas? A co jsi mel za zamer s tou cteckou karet,zes to rozdelaval? A co na tom jako cistis proboha,ze se bojis,plosnak nebo kondiky? Teda mel jsem rozebranych hafo veci,nez jsem si troufnul na psp.

Mastne prsty tezko necemu uskodi,priste si umyj ruky nez neco rozdelas. Statickou elektrinou ale muzes odpalit nejakou mikrosoucastku,ani nemrknes. Samozrejme predpokladam,ze jsi uzemneny,nebo ses aspon vybil o neco kovoveho zemneneho. Jestli ti to nakonec nabiha jen z baterky,tak to asi prezilo tvuj utok a je to proste tim,ze i kdyz myslis ze to umis dat do kupy,tak to evidentne neumis.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu