ThunderQX Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 co myslite mam jit do xbox360? - jeden z problemu je, ze nevim kdo by mi ho flashnul :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 omg, podle mě by si měl začít chodit už do školy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falifaxis Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 nebo se naučit aspoň hledat, máš tu FAQ pro začátečníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThunderQX Odesláno Červen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 omg podle me by jsi radsi mel drzet jazyk za zuby, do skoly chodim navic na gympl -a nevim co mas za problem chtel bych vedet jen nazor zkusenejsich, takhle me akorat urazis edit: omg a co mi pomuze faq pro zacatecniky ja chci vedet jen nekoho nazor a ne co konzole obsahuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 základem je nezakládat debilní topicy jako debil, ale podívat se do sekce pro začátečníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LoCo99 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 no jo ty máš co povídat, 88 příspěvků ... na gympl chodim taky omg nenapsal si duvod proc ho chces, zamysli se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Bejt tebou, tak si ho nekupuju, protože tu pak budeme mít hodně novejch topiců v Otázkách a odpovědích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 držte už hubu a přestaňte spamovat lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThunderQX Odesláno Červen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 chci si zahrat hlavne bojovky - coz jsou hry ve kterych se bojuje -88 prispevku? proto ze jsem prodal psp a nepotreboval jsem uz nic .. -anime hry a tak proste neco co by me bavilo kdyz jsem velky anime fan (naruto, dbz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ThunderQX
co myslite mam jit do xbox360? - jeden z problemu je, ze nevim kdo by mi ho flashnul :/
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts