Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Sekáni PC pri hře .. prosim pomoc

Votys

Otázka

Ahoj lidi, prosim vás .. mam takovy mensi problem ... Hraju jakoukoliv hru .. ale proste nekdy se mi to sekne treba na 30 sekund a musim čekat pak se to odsekne a zase v pohode, zase chvili hraju a zase sek na 30 sekund ... A nebo se to odsekne a je v ty hre vsechno takovy divne rozmazany a musim ji vypnout ... ale kdyz ji vypnu tak ve windowsu zase v pohode .. nwite cim to je ?? popripade jak to opravit ?? Prosiim chci se toho uz zbavit .. Pomozte mi ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ahoj lidi, prosim vás .. mam takovy mensi problem ... Hraju jakoukoliv hru .. ale proste nekdy se mi to sekne treba na 30 sekund a musim čekat pak se to odsekne a zase v pohode, zase chvili hraju a zase sek na 30 sekund ... A nebo se to odsekne a je v ty hre vsechno takovy divne rozmazany a musim ji vypnout ... ale kdyz ji vypnu tak ve windowsu zase v pohode .. nwite cim to je ?? popripade jak to opravit ?? Prosiim chci se toho uz zbavit .. Pomozte mi ..

no jestli ti to dela u kazdy hry a jeste se ti to divne rozmazava tak se ti asi prehrejva karta a nebo neco jinyho nestiha(procesor)zkus se kouknout na teploty kdyz hrajes a uvidis

Odkaz ke komentáři

• 0
zastaví jse ti hdd asi (neslyšíš v době seku větší ticho?)

v každém případě reinstal widli by mohl pomoct

Přesně !! Sekne se to a sekne se i zvuk .. porad se opakuje zvuk .. a pak se ten zvuk vypne chvili je vyplej nic neslysim a pak se zase rozjede hra a muzu hrat ..

Odkaz ke komentáři

• 0

hele jak dlouho uz mas nainstalovany tvuj aktualni system?

jestli nejak dyl tak bych to fakt zformatoval a nainstaloval novy

windows po case jak jsou zapraskany vsim moznym tak jsou pomale a nachylne k chybam

muzes si hrat s registrama a vsechno cistit, ale je to zdlouhave a ucinek neni vzdy takovy jaky bys chtel :oops:

Odkaz ke komentáři

• 0
Přesně !! Sekne se to a sekne se i zvuk .. porad se opakuje zvuk .. a pak se ten zvuk vypne chvili je vyplej nic neslysim a pak se zase rozjede hra a muzu hrat ..

a nemáš třeba nový pc a os třeba win xp (staré) mě to už na pár pc dělalo že se hdd třeba sekl ve hře hra se sekla,hudba šla dál.. blíká ti červená ledka na pc bedně ?

Odkaz ke komentáři

• 0
a nemáš třeba nový pc a os třeba win xp (staré) mě to už na pár pc dělalo že se hdd třeba sekl ve hře hra se sekla,hudba šla dál.. blíká ti červená ledka na pc bedně ?

Tak prave sem zjistil, když hraju nejakou hru tak mam vyuziti CPU 100% coz je asi ta pricina toho sekani .. ale vubec nwim jak to spravit aby to bylo v pohode .. apc jedna hra my nemuze zvednout CPU na 100% to je prece blbost ne ?? Opravi se to preinstalovanim tech windowsu ?? co myslis ?

Odkaz ke komentáři

• 0
Tak prave sem zjistil, když hraju nejakou hru tak mam vyuziti CPU 100% coz je asi ta pricina toho sekani .. ale vubec nwim jak to spravit aby to bylo v pohode .. apc jedna hra my nemuze zvednout CPU na 100% to je prece blbost ne ?? Opravi se to preinstalovanim tech windowsu ?? co myslis ?

opraví PC se skrátka zatěžuje procesy jenž běží v pozadí systému skus to..

jinak co máš za procesor ?

Odkaz ke komentáři

• 0
opraví PC se skrátka zatěžuje procesy jenž běží v pozadí systému skus to..

jinak co máš za procesor ?

STALO SE MI TO SAME reinstal pc nepomohl alespon me jeslti tobe jo tak se mas ale myslim si ze to zase zacne bude problem v hardwaru tezko rici v cem nejprvdepodobnejsi bude harddisk a grafarna ale nevylucuju ani ostatni....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu