SoniCZ Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Ahoj, nevíte někdo čím to je? Přitom v Ipodu a windows media playeru a i v pc suite v sekci hudba se obrázky krásně ukazují. Ale v teledonu nee. Nějakej tip? Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 To ti to tak vadí?xD Mě tohle taky dělá a nejsem nasranehj, vždyť to nic není, někde mi to ukáže, někde ne... Ale jestli to fakt potřebuješ, tak jedině přehrát software, protože u tohohle mobilu není karta, takže většinou ani formát nemůžeš... pokud máš ale ještě záruku, tak to dej na přehrání sf tam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ecko Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Tak si stáhni na stahuj.cz tenhle program Mp3tag tam hodíš svý mp3 a přiřadíš k nim obrázek!!.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Červen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Tak si stáhni na stahuj.cz tenhle program Mp3tag tam hodíš svý mp3 a přiřadíš k nim obrázek!!.. To už právě mám, mám databázi pro ipod, kde se mi to všechno pěkně zobrazuje. Dal jsem si s tím práce, ke každému albu krásně obrázek. Jenže v té nokii se nezobrazí ani u jednoho songu z 200. FW tam je přehranej, nejnovější ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Červen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Už jsem to odhalil, měl jsem ty obrázky v moc vysokym rozlišení, a jelikož to Ipod sežral, tak jsem to ani nevěděl, stačilo to zmenšit a už ukazuje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 OMG, a v jakém městě ta písnička byla natočena tam mít nechceš ...?:|:dozey::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SoniCZ Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 OMG, a v jakém městě ta písnička byla natočena tam mít nechceš ...?:|:dozey::lol: Pokud mi to tam dopíšeš, tak jo, proč ne :-) Teď trochu vážně: Ty asi nepoužíváš na hudbu Ipody, co? Protože na těch jsou ty obrázky alb skvělý. Na tý N95 to za moc nestojí .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.