mootoo Odesláno Červen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2009 Pre downgrade treba uspesne urobit softmod4.0 inac sa nedaju nainstalovat cIOS37 Co potrebujete: -SD kartu -Internetove pripojenie cez wifi Stiahnite fwdowngrader.rar a rozbalte na kartu chodte do HomebrewChanel alebo spustite bannerbomb spustite cios37 installer poukonceni restartnite wii chodte do HBC alebo spustite bannerbomb a spustite fw downgrader vyberte fw ktory chcete nainstalovat POZOR NA REGION 3.2E europa XXU USA XXJ Japonsko. Pockajte kym sa instalne a resetnite wii,trva to trosku dlhsie zalezi na rychlosti pripojenia. V ZIADNOM PRIPADE NEVYPINAJTE WII KYM SA VSETKO USPESNE NENAINSTALUJE. Hotovo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirass Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Můžu se zeptat, proč se musí dělat Down? Na 4.0 Homebrew nejede? Je fakt, že mě se Homebrew nedaří a Hexer neni přítomen. Mám 4.0U Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Penax Odesláno Únor 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2010 3.2E je asi nejmene problemovy, ale 4.0E umi cist SDHC az do 32GB a hlavne zpoustet z ni primo Channels (Wii Ware). Takze si nezapraskate uz tak malou pamet Wiicka. Zatim jsem nenarazil na nejaky vaznejsi problem. Na netu jde najit mnoho odkazu na instalaci HB na 4.0. Take doporucuji mrknout na: http://usbloadergx.koureio.net/news Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.