ice22222 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 všechny psp které mají CFW a dokáží zpouštět aplikace, nyní mohou fungovat jako gampad pro PC/PS3 NÁVOD: stáhněte si balíček pro PSP zde rar rozbalte a nakopírujte na kořen karty, vše nechejte přepsat připojte USB kabel na vašem PSP najďte do GAME a otevřete aplikaci FuSa GAMEPAD (první usb kabel a pak teprve aplikace!!) vaše PC/PS3 rozezná PSP jako GAMEPAD nakonfigurujte gamepad v HERNÍCH RAŘÍZENÍCH v ovládacích panelech pokud si chcete přenastavit tlačítka, jděte na kartu do PSP/GAME/FusaGamePad a zde si pomocí textového editoru upravte soubor: config.ini NOVINKY: Plug'n'Play (nejsou potřeba žádné ovladače) 7 sekund po připojení USB se nyní vypne displej, po odpojení se opět zapne (tl. HOME zobrazí menu) 12 tlačítek 4 osy pro analog (X/Y/Z/rotace Z) přepínání tl. NOTA mezi X/Y a Z/rotace Z 8 směrů pro d-pad analog/digital přepínání tlačítkem WLAN LED indikátor opraven konflikt s ovladači (již není "PSP type D", ale "FuSa GamePad") Nyní můžete připojit PSP k JAKOUKÉLIV TV přes JAKOUKÝLIV kabel ( composite, component, svideo, d-terminal - Všechny druhy kabelů jsou podporovány! ) POZNÁMKA: testováno na WinXP, Vista, MacOs, *nix zatím funkční pouze na PSP1000/2000/3000, které mají CFW 5.xx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Skousel jsi to uz na nejake hre? :D jaky to je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 nemam kabel... pred 2 dnama sem ho prodal... :D ale jede to podle for na kterych sem to nasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 kdyz jem to nainstaloval a dal herni zarizeni a test tak se mi nic nehybe jak to? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 protoze v psp musis tu aplikaci zpusit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 protoze v psp musis tu aplikaci zpusit... nerikej nejsem blb ;) jinak je to FAT se softwarem 500m33-6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cr4sH009 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Já si to hodil do psp(3000 s GEN-A) a taky se mi nic nehýbe...Zkoušel sem kalibrovat ale vůbec to neraguje...nevíte někdo co s tim?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 na 3000 to neni funkcni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Potvrzuji funkcnost :) PSP slim cfw 5.00 M33-6 , win Vista Home Premium 32 bit .... 100% funkcni ;) Diky za navod :cheesygrin: Testovano ve hre Virtual tennis 3 a NHL 09 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Já už fakt nevím... v PSP to zpustím ale PC se chová jako kdybych nic nepřipojil...když najedu do herních zařízení tak tam nic není. Když tam dám přidat tak tam prostě není Gamepad s 8 tlačítky a nakonfigurovat můžu max. se 4 ...já fakt nevím...poradíte někdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 navod byl modifikovan... ted uz by to melo jet vsem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Máca Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Tož furt nic...prostě PC mi nic nedetekuje... Mám win XP SP 3 a PSP slim 5.00 m33 :cry: Edit: Jak mám docílit toho aby se mi objevilo to PSP Type D jak to má Lukan v obrázku ve svém příspěvku... (dělám vše podle návodu ale prostě se mi to tam nezobrazí... ) Edit 2 : To mi fakt nikdo nedokáže poradit ? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Blbé je, že se vám Gamepad může taky vybít :-D. To je asi největší nevýhoda oproti klasickému gamepadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 potvrzuji nefunkčnost na vistach 32bit :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 No, na omylech jménem Visty nefunguje víc věcí:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 me to vůbec nefaká, když to připojím do pc tak to naběhne vše oukej, ale prostě když chcu s něčím pohnout tak to nereaguje....jinak mám PSP Slim 5.00 M33-6 a Win XP se SP3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosty1468623393 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 navod byl modifikovan... ted uz by to melo jet vsem tže na psp 3k 5.03 GEN-A (FULL) to rozjedu.........????????????????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Na oficiciálním serveru píšou že funguje pouze na PSP 1000 a 2000.....jinak vyšla nová verze která opravuje nějaké chyby a přidána podpora windows vista a MAC OS X Leopard:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 to neni nova verze ale pouzte to na Leopardu otestovali ze to vali... toto je taky verze 0.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 neví někdo jestli se chytá na Linuxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 vsak to zkus... autor psal, že funkčnost na všech systémech by měla být 99.9% takze to valit asi bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubo012 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 ja fakt nevím co stím mám dělat.....v komplu to mám ukazaný že to tam je ale nic se s tím nedá ovládat....:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 No a jak je to s tema psp 3k? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 zatim 3k nepodporuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frosty1468623393 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 zatím..... znamená že časem půjde...=)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.