xetron Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 Je možné že by se hra přestala sekat kdyby oripoval třebas hudbu (radia v Gta vcs) ? Navíc Jak se rip verze vubec děla? myslim že jsem to tu četl ale ted to nemužu najít.... Pls help Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 neprestala by se sekat .. sekase ti bud proto ze mas fake kartu nebo je to cso..zkus nastavit takt na 333mhz :) a ripuje se tak ze otevres to iso a tam sou ruzne veci .. tak treba update smazes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Březen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 wow diky no.... Je to fake kartou to vim a 333 mam Však kartu mam tyden tak pujde do gamehousu zpátky Dík teda no:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Březen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 hele když jsem to rozbalil něco pomazal jak to mam hodit zpatky do iso??? Docela na to nemužu přijít...:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LOPO_X Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 Rozbaluj to v umdgen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xetron Odesláno Březen 29, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 hej díky moc Ripnul jsem si gta vcs na 1GB kartu Vymazal jsem v Audio celou složku music tak doufam že nenastane ve hře nějaky problem Zatim jedu 1.misi a žadne problemy:D Každopadně diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xetron
Je možné že by se hra přestala sekat kdyby oripoval třebas hudbu (radia v Gta vcs) ? Navíc Jak se rip verze vubec děla? myslim že jsem to tu četl ale ted to nemužu najít.... Pls help
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts