Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

psp-nejdou hry

rysinho8

Otázka

hoj mam problem mam 8gb kartu san disk vse je ok mam ji rok dnes sem pustil psp jako kazdy den a ono se mi nenacetlo custom theme takze klasicke ikony ale kartu mi to najde ale kdyz najdu na game takmi to pise ze tam hry nejsou ani ze tam nejsou zadne savy ale kdyz najedu na movie tak tam sou a muzu se divat kdyz sem teda najel na filmy a otevrel slozku video a potom zase na hry tak to mi hry uz naslo takze abyh mohl hrat hry tak prvni musim otevrit slozku video a pak se mi tepr ukazou i hry jak to vubec nevim cim to je pls help????

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
hoj mam problem mam 8gb kartu san disk vse je ok mam ji rok dnes sem pustil psp jako kazdy den a ono se mi nenacetlo custom theme takze klasicke ikony ale kartu mi to najde ale kdyz najdu na game takmi to pise ze tam hry nejsou ani ze tam nejsou zadne savy ale kdyz najedu na movie tak tam sou a muzu se divat kdyz sem teda najel na filmy a otevrel slozku video a potom zase na hry tak to mi hry uz naslo takze abyh mohl hrat hry tak prvni musim otevrit slozku video a pak se mi tepr ukazou i hry jak to vubec nevim cim to je pls help????

tento problém jsem měl taky a bylo zmagnetizováním karty. kartu jsem už vyhodil a mám nový :)

Odkaz ke komentáři

• 0

nehral si takhle nahodou Rock Band Unpluged?

presne to co tu popisujes se stalo kdyz si vypl rock band a vypl/zapl PSP

normalne do slozky ms0:/PSP/GAME/ udelej textovej soubor, treba rockbandu.txt

pak uz budes mit klid :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Cauky lidicky potreboval bych flashnout psp mam psp slim 3.95 jak to muzu udelat?

Co s tim má společnej tenhle topic? :D

Nejdřív si updatuj na 5.03 (jak na to si zjisti v topicu pro začátečníky)

potom spust chickHEN

http://console-forum.net/showthread.php?t=55173

a potom použij recovery flasher

http://console-forum.net/showthread.php?t=55429

kdyby jsi potřeboval pomoct napiš mi na icq (mam ho v profilu)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu