ellemeN Odesláno Červen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 Zdar, mám takovou menší otázku ohledně OEM klíče na Visty :wohow: Kolikrát se dá cca. použít? :D Jelikož jsem dnes při odchodu domů našel certifikát pravosti s klíčem na Vista Ultimate, (100% pravej), tak by mě zajímalo jestli ho můžu použít. Respektive stáhnout si český visty, a prdnout tam právě ten klíč z toho certifikátu pravosti. :) myslíte že to pojede? Abych se nezbavoval windows 7 jen tak pro nic za nic, ale vyzkoušet se má všechno ne? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemeN Odesláno Červen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2009 refresh---------------- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bezejmena Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 OEM klíč můžeš použít jen na jeden počítač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Jasne ze to pojede mam to vyzkouseny staci v datartu vopsat par klicu a jedem xD a jesli mas stitek ?no k je to tvoje,,, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemeN Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Jasne ze to pojede mam to vyzkouseny staci v datartu vopsat par klicu a jedem xD a jesli mas stitek ?no k je to tvoje,,, no, ale já mám klíč jenom jeden :D a nejspíš uz použitej :D ani nevím kolikrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Jasne ze to pojede mam to vyzkouseny staci v datartu vopsat par klicu a jedem xD a jesli mas stitek ?no k je to tvoje,,, Lol, no to je v riti.. To jsem delal taky a znam spousty dalsich lidi, co maji takhle seriaky xD Chudaci lidi, co si tam pak kupujou PC, to musej mit ty OEM widle pak nepouzitelny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 no, ale já mám klíč jenom jeden :D a nejspíš uz použitej :D ani nevím kolikrát To je jedno kolikrat a kde,kdyz nejde uz online aktivace,zavolas nekam tam je automat a nadiktujou ti neco co vyplnis a jede to,aktivovany,fakt mas fukcni klic,,,ale na Vistu,,,bohuzel Lol, no to je v riti.. To jsem delal taky a znam spousty dalsich lidi, co maji takhle seriaky xD Chudaci lidi, co si tam pak kupujou PC, to musej mit ty OEM widle pak nepouzitelny :D :) vetsinou ty predvadeci notasy ze kterejch to clovek opise sou stejne dost rozbity a olamany,,to mi udrzuje jakz takz cisty svedomi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ellemeN Odesláno Červen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 To je jedno kolikrat a kde,kdyz nejde uz online aktivace,zavolas nekam tam je automat a nadiktujou ti neco co vyplnis a jede to,aktivovany,fakt mas fukcni klic,,,ale na Vistu,,,bohuzel Tak to je vyloženě "LOL" :cheesygrin: :wohow: Paráda, visty ultimate zadara :roll: Sice OS nic moc, ale lepší než drátem do oka 8) aspon si ho konečně vyzkouším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikanakashi Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 samozrejme pri pouziti klice OEM verze mate celkem tri aktivace po tom se musite obratit na microsoft kde to pres automat vyridite pokud klic neprojde budete muset si generovat novy pokud ani tot nepomuze budete prepnut na opertora a tam staci rict ze jste menil desku z duvodu /upgrade a nebo ze vam zhorela/ tot vse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.