Cartman182 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Zdravím Koupil sem si tento ntb, vše jede v pořádku až na touchpad... :( nevíte jak ho rozchodit , stahnul sem si ovladač přípo z www.hp.com ale bohužel se mi v pohodě naistaluje ale myš furt nejde :( prosím o radu jak rozchodit touchpad na tomto ntb, kredity a thanks odměna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Co mas za operacni system ? Ja mam notebook HP 530 a vzdycky me fungoval touchpad i bez driveru ... Na XP , Vista , Win 7 i Ubuntu linuxu... Zkus tam narvat Win 7 , je ted na microsoftu ke stazeni zdarma a jestli nepujde ani tam videl bych to na poruchu a reklamaci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Mám windows Vista home edition Notas byl bez operačního systému a bez ovladačů zakoupen ....myslíš že by pomohlo zkusit stahnout ovladač na starší model ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červen 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Zkusit to muzes , ale mel by tam jit ten co tam ma byt . Jak rikam ja s tim nikdy problem nemel :) Me to jelo i bez driveru , je to nejaky divny... Mrkni do spravce zarizeni jestli je touchpad dobre nainstalovan , jestli tam nekde nemas nahodou zlutej otaznik :) Tento pocitac -- prave tlacitko mysi , a das spravovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shifter960 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Ovladače na touchpad nebývají potřeba a vždy mi bez nich fungovali. Asi to bude hardwarový problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Tak sem se mrknul do toho správce zařízení a bohužel u ničeho žlutej otazník není , vše je naistalováno dobře.... :( celkem mě to štve , novej noťas za 20k a nejede myš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MicHi1468622636 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Já měl na HPéčku jak má romeno nainstalovanej přímo program přímo na ten touchpad na funkčnosti atd, akorát nevím jak se jmenoval, už ten noťas nemám. Tam se dal i vypnout.. Kouknu na ovládací panely=>Myš a tam by to mohlo někde být.. Nebo zajdi někam do servisu, třeba ti s tím pomůžou. Nebo starší ovladače, mě nejde na PC klávesnice, stáhnul jsem přímo na ten model ovladače a nešla pak jsem měl jednu starší, taky ten model a rozjel jsem jí.. Jinak pak už reklamace nebo ti poradí někde v servise;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fan1s Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 jezis to mas jenom vypnuty v nastaveni.. to delalo tete taky,ja nevedel co stim a dole je takovy tlacitko na liste kde se to vypina a zapina.. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 jezis to mas jenom vypnuty v nastaveni.. to delalo tete taky,ja nevedel co stim a dole je takovy tlacitko na liste kde se to vypina a zapina.. :) ježiš to sem teda neměl ;) Problém vyřešen , byl povytažebý konektor , vše už jede OK.. prosím lock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cartman182
Zdravím
Koupil sem si tento ntb, vše jede v pořádku až na touchpad... :( nevíte jak ho rozchodit , stahnul sem si ovladač přípo z
ale bohužel se mi v pohodě naistaluje ale myš furt nejde :( prosím o radu jak rozchodit touchpad na tomto ntb, kredity a thanks odměna
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.