Snykx Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 Zdravim nevite jak zvysim u sluchatek sony od psp hlasitost kdyz to dam na max tak to skoro ani neslysim nejde s tim neco udelat a by to bylo hlasitejsi ? prosim toho kdo mi tu napise na to navod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 j muzes prepajet dratky, nekde tu je navod, ale je to uz stary...treba ho najdes ;) Edit: nasel sem ten topic :D http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5083&highlight Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 Nebo si koupit nejaky jiny , lepsi sluchadla :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prédátor Odesláno Březen 29, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2007 Možná bys opravdu měl lepší koupit si jiný sluchátka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snykx Odesláno Březen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Ale tyhle maj dalkovy ovladač a jiny ne :( :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prédátor Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Ale tyhle maj dalkovy ovladač a jiny ne :( :( Když koupíš jiný tak je můžeš připojit na to dálkové ovládání.Já to tak dělám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Snykx
Zdravim nevite jak zvysim u sluchatek sony od psp hlasitost kdyz to dam na max tak to skoro ani neslysim nejde s tim neco udelat a by to bylo hlasitejsi ? prosim toho kdo mi tu napise na to navod
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts