Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

ModNation Racers

H0W3N

Recommended Posts

Tahle hra mě velice zaujala, vypadá to tak trochu jako LittleBigPlanet, akorát ve stylu závodění a vše s tím spojené. Tvorba vlastních levelů a sdílení s jinými hráči se ukázalo jako velice dobré už v LBP. Takovýchto her je tu málo a je dobře, že v poslední době SONY ukazují takovéto projekty.

co si o tom myslíte ? na mě to působí zatím velice dobře :wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 5 months later...
  • 5 months later...

Editor - hodne good,editovat de prakticky vsechno a je to sranda, dobre se to ovlada

Loadingy - da se to prezit, nic strasnyho

je to fakt dobra hra, hodne moznosti editace, proste takovy LBP ale zavody, ae je to porad drahy no stala me 1300, ale jesli vas bavi demo tk nebudete litovat, ja tu hru vubec neznal stahl demo a za tri hodky potom sem sel do obchodu xD

Odkaz ke komentáři

Tak trosku zmena nazoru, za prvy me na tom desne stve ze pri onlinu musite mit temer 100% wifi signal nebo kabel jinak to pada a to tak ze furt, ze si v podstate nezahrajete.

Druha vec je uplne zbytecna obtiznost kariery, dovolim si rict ze na zavodni hry jsem docela dobrej, ale kdyz jedu jeden zavod uz 100x (neprehanim) a jeste porad nemam nejakej pitomej ukol splnenej je to akorat frustrujici a uplne zbytecny.

Ostatni veci jsou v pohode, ale kdyz maj 2 zakladni casti hry takovejhle problem, tak to fakt nastve.

Odkaz ke komentáři

mno, tak to je dobrej postřeh, jelikož já frustrující hry uplně nesnáším a padající multiplayer je taky na h****, když se k tomu přidají ty loadingy, asi není o co stát... akorát tady to se moc s ostatními závodními hrami, které zatím na ps3 vyšly moc srovnávat nedá, max tak se sonicem racing

Odkaz ke komentáři

Jeden typek na zahranicnim foru to vystihl nejen o tyhle hre - If I wanted frustration I would get a job or family....

Ta hra je po vsech strankach skvela a jesli vyjde patch na tyhle dve veci, bude to skvely, ale pro me to zatim znamena ze si online nezahraju (jeikoz mam signal do PS3 cca 60% coz zpusobuje padani a nemam trvalou moznost kabelu) a karieru nikdy na 100% nevyhraju, protoze uz sem to jel fakt stokrat a to jsem jen v pulce kariery. Bez onlinu na cemz je hra zalozena mi to je na nic a kdyz uz si v klidu nezahraju ani tu karieru co tam je tak toe fakt na ****

Stve me to o to vic ze to ma fakt potencial na VYBORNY zavody.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...

Pry uz vysel patch co opravuje loadingy. Je to tedy lepsi? A jeste by me zajimalo jak zjistim signal co ma PS3? Testoval jsem pripojeni pres wifi vs LAN stahovanim z PSN a u me je to uplne jedno jestli jsem pripojeny bezdratove nebo dratem - i online hra v pohode (LBP,GT5P).

Uvazuju totiz, ze bych udelal pritelkyni radost a na vanoce ModNation Racers poridil :)

Odkaz ke komentáři

Vsak nikam nespechame, mame konzoli zatim ani ne tyden chlape! Tak ted hrajem spolu LBP a ja jeste GT5P, myslim ze to na prazdniny urcite vydrzi. Ja si pak koupim uz doufam plne GT5 ci Heavy Rain a o tom ModNationu silne uvazuju. Ono neni treba mit vse hned :D PS3 se mi vzdycky libila kvuli serii GT. Uz jsem dokonce myslel ze me to i mine, ale nekonec mi to nedalo no :cheesygrin:

Kdyby teda nekdo vedel jak jsou na tom ty loadingy ted, tak napiste prosim ...

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Tak jsem se docetl ze vyjde novy patch: http://www.thesixthaxis.com/2010/07/30/modnation-patch-promises-quicker-loading/

-nacitani zkrati az na polovinu (no to jsem zvedav)

-oprava sitoveho kodu (komu to padalo, tak by to melo byt minulosti)

-muzete pozvat pratele do XP

-odebira online mistnost mezi hranim

-pridava dalsi "lezerni" obtiznost

-uprava tezsich challenges

Vychazi to pristi vikend, tak je na co se tesit myslim. Jsem rad, ze vydali takovy patch. Sice hru jeste nemam, ale v pondeli by mela prijit - takze kdo by chtel zahrat - piste :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu