H0W3N Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Tahle hra mě velice zaujala, vypadá to tak trochu jako LittleBigPlanet, akorát ve stylu závodění a vše s tím spojené. Tvorba vlastních levelů a sdílení s jinými hráči se ukázalo jako velice dobré už v LBP. Takovýchto her je tu málo a je dobře, že v poslední době SONY ukazují takovéto projekty. co si o tom myslíte ? na mě to působí zatím velice dobře :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 u mě si najde místo, naprosto skvělý editor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 ja se na tohle tesim docela dost, ta vec me laka svoji detincnosti a ujetym lookem, jen me trochu vadi ta kamera je moc nizko a neni nic moc videt .( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 http://www.us.playstation.com/modnation/onlinebeta/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Prosinec 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 4, 2009 jesty nekdo nebudete mit ps3 nejak ziskate klic dejte mi ho pls ... nebo jestly nahodou dostanete 2 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Mate uz nekdo ?Kdyztak si me pridejte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 25, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 tak napiš svoje dojmy... jaký je ten editor? a co ty loadingy? jsou opravdu tak dlouhé, jak se píše ve všech recenzích? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 Editor - hodne good,editovat de prakticky vsechno a je to sranda, dobre se to ovlada Loadingy - da se to prezit, nic strasnyho je to fakt dobra hra, hodne moznosti editace, proste takovy LBP ale zavody, ae je to porad drahy no stala me 1300, ale jesli vas bavi demo tk nebudete litovat, ja tu hru vubec neznal stahl demo a za tri hodky potom sem sel do obchodu xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Květen 25, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 25, 2010 doporučuju... vytváření vlastních autíček a tratí je super. Hru jsem neznal, demo mě moc nebavilo, ale plná je fakt pecka.... Dal jsme za ní 1500 a nelituju ani koruny... A to normálně dávám za hru max 1000... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 já hrál teda zatím jen betu a tam byly loadingy třeba i 3 minuty a to je strašně moc... pokud se to tady pohybuje max. kolem minuty, tak se to dá ještě překousnout... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 no nevim jestli to je minuta..... odpoledne ti to stopnu, ale myslim si že to bude tak 40 vteřin... Já osobně dlouhý loadingy nesnášim, ale tady mi to tak extra dlouhý nepřijde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 tak to je v pohodě, ale tam v tý betě to bylo sice jenom online, ale i tak, možná tam je to takhle pomalé, zkoušel jsi v plné verzi online? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 online se nacita uplne stejne dlouho jako singl, mozna i kratsi dobu, jenom mi ten online obcas pada ae to je asi tim ze to je novy a nemaj odladeny ty servery,proste si to kup stoji to za ty prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 to já si počkám až trochu klesne cena, ted mám Red Dead a ani na ten nemám čas... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Tak trosku zmena nazoru, za prvy me na tom desne stve ze pri onlinu musite mit temer 100% wifi signal nebo kabel jinak to pada a to tak ze furt, ze si v podstate nezahrajete. Druha vec je uplne zbytecna obtiznost kariery, dovolim si rict ze na zavodni hry jsem docela dobrej, ale kdyz jedu jeden zavod uz 100x (neprehanim) a jeste porad nemam nejakej pitomej ukol splnenej je to akorat frustrujici a uplne zbytecny. Ostatni veci jsou v pohode, ale kdyz maj 2 zakladni casti hry takovejhle problem, tak to fakt nastve. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Květen 29, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 mno, tak to je dobrej postřeh, jelikož já frustrující hry uplně nesnáším a padající multiplayer je taky na h****, když se k tomu přidají ty loadingy, asi není o co stát... akorát tady to se moc s ostatními závodními hrami, které zatím na ps3 vyšly moc srovnávat nedá, max tak se sonicem racing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 me to funguje i pres wifi kdyz mam tak kolem 80%. frustrujici to je jen nekdy, ale da se to prekonat.... jen je spatny ze obcas to je proste jen o stesti jestli se povede challenge.... me hra furt bavi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Květen 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2010 Jeden typek na zahranicnim foru to vystihl nejen o tyhle hre - If I wanted frustration I would get a job or family.... Ta hra je po vsech strankach skvela a jesli vyjde patch na tyhle dve veci, bude to skvely, ale pro me to zatim znamena ze si online nezahraju (jeikoz mam signal do PS3 cca 60% coz zpusobuje padani a nemam trvalou moznost kabelu) a karieru nikdy na 100% nevyhraju, protoze uz sem to jel fakt stokrat a to jsem jen v pulce kariery. Bez onlinu na cemz je hra zalozena mi to je na nic a kdyz uz si v klidu nezahraju ani tu karieru co tam je tak toe fakt na **** Stve me to o to vic ze to ma fakt potencial na VYBORNY zavody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Květen 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2010 nj kdybys hral demons souls tk ti to prijde jako prochazka ruzovou zahradou xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froxic Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Pry uz vysel patch co opravuje loadingy. Je to tedy lepsi? A jeste by me zajimalo jak zjistim signal co ma PS3? Testoval jsem pripojeni pres wifi vs LAN stahovanim z PSN a u me je to uplne jedno jestli jsem pripojeny bezdratove nebo dratem - i online hra v pohode (LBP,GT5P). Uvazuju totiz, ze bych udelal pritelkyni radost a na vanoce ModNation Racers poridil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Červen 7, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 na Vanoce... to si holka pocka xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froxic Odesláno Červen 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2010 Vsak nikam nespechame, mame konzoli zatim ani ne tyden chlape! Tak ted hrajem spolu LBP a ja jeste GT5P, myslim ze to na prazdniny urcite vydrzi. Ja si pak koupim uz doufam plne GT5 ci Heavy Rain a o tom ModNationu silne uvazuju. Ono neni treba mit vse hned :D PS3 se mi vzdycky libila kvuli serii GT. Uz jsem dokonce myslel ze me to i mine, ale nekonec mi to nedalo no :cheesygrin: Kdyby teda nekdo vedel jak jsou na tom ty loadingy ted, tak napiste prosim ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
QenTox Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 Hraje to niekto online? Ma to vobec niekto? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Logistickman Odesláno Červenec 29, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2010 mám... s tou obtížností máš pravdu, zatím ji podle mě překonal jen wipeout :D loadingy cca do minuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
froxic Odesláno Červenec 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2010 Tak jsem se docetl ze vyjde novy patch: http://www.thesixthaxis.com/2010/07/30/modnation-patch-promises-quicker-loading/ -nacitani zkrati az na polovinu (no to jsem zvedav) -oprava sitoveho kodu (komu to padalo, tak by to melo byt minulosti) -muzete pozvat pratele do XP -odebira online mistnost mezi hranim -pridava dalsi "lezerni" obtiznost -uprava tezsich challenges Vychazi to pristi vikend, tak je na co se tesit myslim. Jsem rad, ze vydali takovy patch. Sice hru jeste nemam, ale v pondeli by mela prijit - takze kdo by chtel zahrat - piste :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.