Xbox360man Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Čau. Mám takový problem chci se nekdy neco vypalit ale nevim cim Drive jsem mel jeden program ale uz nevim jaky to byl :-( Ted koukam a v zadnym se nevyznam nebo my to nefunguje Hledam naky freeware nejlepe ze stahuj.cz Ale naky lehky staci jen vypaleni treba vypalit DVD a nebo neco z PC na DVD Popripadne my napiste i naky kratsi navod dik. Neco co neni slozityho a fungujete .-) PLS diky dam thanks Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Ashampoo http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/vypalovani_cd/ashampoo-burning-studio-free/ otevřeš --> vybereš soubory --> palíš = lehký soft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fan1s Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 IMGBurn nej pouzivam na rychli akutni vypalovani..vypaluje vsechno a je o i CZ,tady to mas z toho stahuj ty --> http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/vypalovani_cd/imgburn/?g[hledano]=imgburn&g[oz]=2.4.4.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Emer :Hele kdyz chci neco vypalit z pc to mam ale kdyz chci vypalit neco co my nekdo pujci tak to tam je kde ?? plz ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 no asi myslíš obraz disku to uděláš programy typu: PowerISO,UltraISO atd. kdyby něco tak se mně zeptej na ICQ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbox360man Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 OK tak to muzete locknout ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 CdburnerXp - český,zdarma,v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Xbox360man
Čau.
Mám takový problem chci se nekdy neco vypalit ale nevim cim
Drive jsem mel jeden program ale uz nevim jaky to byl :-(
Ted koukam a v zadnym se nevyznam nebo my to nefunguje
Hledam naky freeware nejlepe ze stahuj.cz
Ale naky lehky staci jen vypaleni treba vypalit DVD a nebo neco z PC na DVD
Popripadne my napiste i naky kratsi navod dik.
Neco co neni slozityho a fungujete .-)
PLS diky dam thanks
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.