T-o-mmy Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 Ahoj mám problém: když kopíruji film Forrest gump (už prekonvertovaný ve formátu mp4 v programu xvid4PSP tak mi to hodí tuhle chybu: http://img30.picoodle.com/img/img30/2/6/9/sadet293/f_Chybam_6c422d8.jpg zkoušel jsem naformátovat kartu,znovu stáhnout, znovu překonvertovat, vyměnit USB kabel a pořád nevím prosím poradtě:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cloud1221 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 zajimavy ale zkus presunout ten film nekam jinam treba na plochu bodo naky slozky a pak do psp kdyz taky nepude tak slozku i s filmem do psp a az to bude v psp das vyjmout hodis do video a slozku smazes... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Červen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 zkusim to... a jinak kopiruju to do slozky ms0:VIDEO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Červen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Tak to dělá pořád to samé nevíte někdo porč to dělá? :( Dělá to jen u tohoto filmu u všech to jde normálně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomitko Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 A nemůže to být FAKE kartou? Vše ti jede normálně jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duxt Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 A de ti to zkopírovat někam jinam, třeba na flash disk ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarbi Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 a máš ten film dobře zkonvertovanej ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ozzy625 Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Nevypadává ti USB ? Taky se mi to stávalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Zkus ten film na HDD zkopírovat a tu zkopírovanou verzi kopnout do PSP.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 No podle obrázku to teprve konvertuješ, je tam 93 % tuším ;) .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Červen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 FAKE kartou to asi není to by dělalo u všeho Na flashku i na DVD to normálně jde zkopírovat Film jsem stahoval i konvertoval 2x USB občas vypadne,tím to může bát ale vypadává to pořád v jednom a tom samém čase Dutch: to zkusím dik za radu AdiZ: to konvertuju jinej film tak blbej zas nejsem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 kamosovi se to taky stavalo ale u her, a vyresili sme to tak, ze si dal kartu do mojeho psp a tam to slo (jestli nemas dalsi psp nebo kamose s nim, zkus ctecku karet) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zek Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Asi to nebude ten pripad, ale neni ten soubor prilis velky? Ale to by se zrejme projevilo az pri velikosti nad 2GB.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 T-o-mmy Odesláno Červen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 ne velikosti by to nemelo byt, mam kartu 8GB a volneho tam bylo neco pres 5 GB, a s tim kamosem to zkusim dobrej napad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
T-o-mmy
Ahoj mám problém: když kopíruji film Forrest gump (už prekonvertovaný ve formátu mp4 v programu xvid4PSP
tak mi to hodí tuhle chybu: http://img30.picoodle.com/img/img30/2/6/9/sadet293/f_Chybam_6c422d8.jpg
zkoušel jsem naformátovat kartu,znovu stáhnout, znovu překonvertovat, vyměnit USB kabel a pořád nevím prosím poradtě:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts