tOM1468622861 Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 SBK 09 Je to teď nová hra a jelikož mají všichni už CFW tak mě napadlo tu udělat větší topic o téhle pařbě. Svůj post později editnu, ale prozatím sem prosím pište Vaše dojmy a tipy ;) EDIT: 1) Závodím s Yamahou 2) Nej. trať - Brno 3) + krásná grafika, ovládání ____________________ Pokud ji ještě nemáš, stojí za to si ji stáhnout: (okopírováno z FaKeho topicu, LINK) SBK 2009 RIP: Update CSO: 335 MB Obrázek je pouze ilustrační! heslo: byfake [font=Century Gothic]http://czshare.com/769616/lZhr/SBK_2009.part1.rar [/font] [font=Century Gothic]http://czshare.com/769653/1E9d/SBK_2009.part2.rar[/font] Děkuji za spolupráci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2009 jo na to sem koukal a asi vyzkousim..motoGP uz me nebavi :D....ma to infrastructure multiplayer? tady je to na free serveru pro lidi co nemaj czshare zaplacenej :) Part 1 : http://ifile.it/9d3tcg4 [Rar: 199 MB] Part 2 : http://ifile.it/8at15jd [Rar: 96.6 MB] Password : hako EDIT : tak multiplayer to ma,ale nikdo nehraje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 ten obrázek je z počítačové verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Ten obrázek je nejspíš z xbox360 verze, ale neva. SBK09 je hodně dobrá hra. Rozhodně pokud netw0r hraješ motoGP tak tohle tě bude bavit mnohem víc. MotoGP na tohle ani náhodou nemá. U motoGP ti motorka zastaví na metru, do zatáček se zatáčí neskutečně jednoduše. Tohle je mnohem více promakaný - těžší na zvádnutí motorky, ale to je právě na tom to super. Jediný rozdíl mezí tímto SBK09 a starší verzí SBK08 je při dešti - je tam přidaný zvuk deště a trochu to víc klouže a má to větší odlesky. Jinak SBK jsou obě úplně stejné - já hrála obě verze hry hodně dlouho a teď už i na obtížnost Legend a je to super hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netw0r Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 zuzkys .. je to vpohode hra...uz to mam rozehrany :D...trochu potrenuju a muzem dat multiplayer treba jestly to jeste mas :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 tak sem to stahl a je to super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tOM1468622861 Odesláno Červen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Jsem rad ze se vam to libi, jestli jste si nevsimli tak tam je napsano ''obrazek je pouze ilustracni'' ;) Grafika je i tak napr. oproti Moto GP daleko lepsi :) BTW naopak mi prijde czshare nejlepsi protoze vsichni clenove fora maji sve crdts ktere si moho vymenit za GB na czshare ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 ale grafika oproti motogp je fakt uzasna a to chovani motorky taky super a da se tam pekne vybourat ne jak v motogp tam sem se chtel prevazit kdyz sem jel an zadnim kole ale proste to neslo tady to hend a vpoho a prvni zavod co sem jel v sbk 09 tak sem byl 1:D a je to fakt super parba stahujte lidi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 tak se chci zeptat kolik máte těch barevnej karet mě zatim chybi 1 černá 10 červenejch a 0 žlutejch tak mě zajímá jak jste na tom vy jo a jeste se chci zeptat kolik tam muzu vyhrát max cheatu protoze tam mam jen 2 na velký hlavy a na super rychlost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petersss Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Mě to zklamalo-oproti 08 nevidím žádnej rozdíl.A nenašel sem Jakuba Smrže.Za toho sem chtěl hned jezdit.Jinak ovládání je super a grafika taky-ale to bylo v 08 taky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
litianlink617 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 CHI flat iron , CHI hair straightener , Chepa CHI flat iron, CHI ceramic flat iron , P90X save up to 74%,Fast and Free shipping at www.neu92.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.