1george Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 prosím o pomoc.jak vložím prázdné CD/DVD do mechaniky a dám tento počítač a jednotka CD rom tak mi to napíše neznámá funkce.pls o radu díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 1) mas CD rom a neumi to DVD 2) mas DVD rom a neumi novy media 3) mas DVD rom a neumi to blu-ray 4) mas to asi rozbity.... proste, napsat nejde mi CD je docela lame ne? co za typ mechaniky jaky media tak ... :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 1george Odesláno Červen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 mě to všechno šlo víš co.jen jsme to dali na opravu a od ty opravy to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 parecek Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 zkus jiny medium a zkus na nej neco vypalit primo pres program nelez do tento pocitac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JerRry Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Máš ovladače na mechaniku? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Máš ovladače na mechaniku? xD Blba otazka, od Win 98 jsou primo ve Windows.. Vlastne i v 95 jsou, jen ne PnP. 1) reinstal windows 2) spatna mechanika - v obou pripadech podekuj "servisu", jak ti to pekne opravili :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 btw, ona jde mechanika "opravit" ? my, kdyz nam nekdo prinese mechaniku na reklamaci tak ji rovnou menime za novou, opravovat mechaniky ... to sem nevidel jeste. Spis ti ji vymenili za jinou co byla na reklamaci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
1george
prosím o pomoc.jak vložím prázdné CD/DVD do mechaniky a dám tento počítač a jednotka CD rom tak mi to napíše neznámá funkce.pls o radu díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.