Nokiaman Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Jak rozpoznám rozdíl mezi DP a SP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Death Pixel nesviti tudiz je cerny, a Stuck Pixel ma casto bilou nebo zelenou barvu...Stuck Pixel se prej da opravit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nokiaman Odesláno Červen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Death Pixel nesviti tudiz je cerny, a Stuck Pixel ma casto bilou nebo zelenou barvu...Stuck Pixel se prej da opravit :) Dík za rychlou odpověď ;) Takže, když mi svítí zeleně, tak je to SP? Sakra, tak to musím nějak spravit:wohow: Ale jak? EDIT: Tak mám PSXchecker,ale přesně nevím,co tam mám dělat. To tam mám nechat blikat na tom místě hodinu či co? Kéž by ten program měl readme :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 tohle si na PSP zapni a chvilku to nech bezet :) http://www.geekstogo.com/forum/PSP-Stuck-Pixel-Fixer-t34154.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 no ja mam taky jeden ale nicim nejde opravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 no ja mam taky jeden ale nicim nejde opravit nektere jsou hold odpalene a nahodit znova bohuzel nejdou, taky mam 2-3 :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nokiaman Odesláno Červen 10, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Tak jsem to zkoušel hodněkrát a furt nic :D A přitom se mi zdá jako by pomalu mizel. Asi nějaké placebo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 to ze mizej se ti jen zda protoze to porad blika - je to na zblbnuti palice :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Javor1991 Odesláno Červen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2009 Tady je o tom topik tak mrkni: http://console-forum.net/showthread.php?t=23861&page=9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 tak mam dobrou zprávu, pustil jsem ten program přez noc ráno se probudim vypnu program a pak co vidim stuck pixel uz tam neni takze mam uz jen death pixel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Mám SP na GPS. De to taky odstranit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 to nevim ale muzes to zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 No, ale na GPS žádný takový program neznám.:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikelic Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 tak mam dobrou zprávu, pustil jsem ten program přez noc ráno se probudim vypnu program a pak co vidim stuck pixel uz tam neni takze mam uz jen death pixel jakej program?....jestli myslíš to video....tak nevim jak jsi ho spustil na noc....já ho zapnu...2 minuty mi to tam bliká a pak se to vypne....pomoste mi prosím:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 No, ale na GPS žádný takový program neznám.:roll: Pochop ze Stuck ti sviti furt a ne jen pri nejakem programu :dozey: vubec neni potreba nic jineho - jen na chvili zapni to video co sem daval hore a casem to zmizi :P EDIT:// jedine ze ten pixel nedokaze zobrazit jednu barvu a potom to tam dela bilo jako stuck, ale taky jak jsem psal vyse -> stuck pixel fixer video parkrat zapnout chvilku nechat bezet a bude klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AlexXx Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Pochop ze Stuck ti sviti furt a ne jen pri nejakem programu :dozey: vubec neni potreba nic jineho - jen na chvili zapni to video co sem daval hore a casem to zmizi :PEDIT:// jedine ze ten pixel nedokaze zobrazit jednu barvu a potom to tam dela bilo jako stuck, ale taky jak jsem psal vyse -> stuck pixel fixer video parkrat zapnout chvilku nechat bezet a bude klid Nejak to asi nechápu. Takže si mám na GPS pustit to video? Já tam žádný nemám.:roll: Dyť je tam odkaz jen na forum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 SP nezmizi.. to jsou keci lidi, co nevi. Tyhle "blikadla" vam leda prispejou k dalsim SP. Ja jich mam 7, tyhle videa me bezely celej den - protoze jsem neco nechtel kritizovat bezduvodne - a myslite, ze alespon jeden z tech 7 SP zmizel? Kdepak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 je to jen zatez na ty pixely ktere jsou dobre,bacha na to aby se vam nenadelali dalsi z toho "opravovani":D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stalker Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 tak jesli jsou DP cerny..potom co mam na psp? je toho tam mam asi 30-40 a ma to ruzny barvy od zeleny po cervenou. jedna se o SP? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 tak jesli jsou DP cerny..potom co mam na psp? je toho tam mam asi 30-40 a ma to ruzny barvy od zeleny po cervenou. jedna se o SP? 40 sp? omg co si s nim delal? si si s psp udelal hakisak ne? tvl 40 pixelu v haji.... to musi vypadat strasne, srry za OT ale 40 pixelu...:( lituju te Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 tak jesli jsou DP cerny..potom co mam na psp? je toho tam mam asi 30-40 a ma to ruzny barvy od zeleny po cervenou. jedna se o SP? tak to by jsi mel hodit na reklamaci asi mas vadny display kdyz jich tam mas tolik ale jeste jsem to nikde neslysel ze by jich bylo na jednom dsipu tak moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Nokiaman
Jak rozpoznám rozdíl mezi DP a SP?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts