Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Death Pixel a Stuck Pixel

Otázka

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
Death Pixel nesviti tudiz je cerny, a Stuck Pixel ma casto bilou nebo zelenou barvu...Stuck Pixel se prej da opravit :)

Dík za rychlou odpověď ;)

Takže, když mi svítí zeleně, tak je to SP? Sakra, tak to musím nějak spravit:wohow:

Ale jak?

EDIT:

Tak mám PSXchecker,ale přesně nevím,co tam mám dělat. To tam mám nechat blikat na tom místě hodinu či co? Kéž by ten program měl readme :D

• 0
Odesláno
No, ale na GPS žádný takový program neznám.:roll:

Pochop ze Stuck ti sviti furt a ne jen pri nejakem programu :dozey: vubec neni potreba nic jineho - jen na chvili zapni to video co sem daval hore a casem to zmizi :P

EDIT:// jedine ze ten pixel nedokaze zobrazit jednu barvu a potom to tam dela bilo jako stuck, ale taky jak jsem psal vyse -> stuck pixel fixer video parkrat zapnout chvilku nechat bezet a bude klid

• 0
Odesláno
Pochop ze Stuck ti sviti furt a ne jen pri nejakem programu :dozey: vubec neni potreba nic jineho - jen na chvili zapni to video co sem daval hore a casem to zmizi :P

EDIT:// jedine ze ten pixel nedokaze zobrazit jednu barvu a potom to tam dela bilo jako stuck, ale taky jak jsem psal vyse -> stuck pixel fixer video parkrat zapnout chvilku nechat bezet a bude klid

Nejak to asi nechápu. Takže si mám na GPS pustit to video? Já tam žádný nemám.:roll: Dyť je tam odkaz jen na forum.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu