Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Porouchaná PS3 po záruce

zukac

Otázka

Zdravim vsechny kdo uziva konzoli PS 3. Jsem jeden z tech smolaru kterym se konzole tesne po uplynuti zar.doby pokazila a jsem opravdu zklamany z toho co jsem se dozvedel po navsteve autor.servisu a po telefonatu do Sony servisu v Praze. Takze kdepak nejaky pozarucni servis. Sony to proste resi u prvnich modelu PS3 vymenou kus za kus a ti co jsou po zaruce maji proste smulu. Konzoli vam vemou poslou na Slovensko a tam vam ji vymeni kus za kus za cenu 7 300 s DPH. (bez dopravy) Rozlucte se s daty na hardu mate mit zalohu. Kdo nakoupil on line hry ma smulu. Kdyz si stary hard nechate tak chce v nove konzoli formatovat takze marny pokus. Tohle jsem se dozvedel dnes po 10min. rozhovoru ktery me zbavil iluzi o spickove technice a podpore. Pokazit se muze vse ale ve 21.stoleti by to melo jit i opravit. Co vy na to?

"porucha Interface nebo mozna neco jineho ta blikajici cerv.kontrolka proste hlasi chybu. Tyden po zaruce? Hm je nam lito"

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

20 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zadna dalsi alternativa aspon o zadne nevim. Nevim jak je to s novymi modely PS3, ale opravdu co mam zjisteno vsechny Prvotiny v poruse v zaruce se menily kus za kus. Vsechno to slo zrejme na to Slovensko. Taky to porad nemuzu zkousnout ze by se nenasel nikdo kdo by mohl problem vyresit. Mam i par znamych celkem machru kteri uz maji ruzne opravy za sebou ale PS 3 je pod svrchnim krytem nedostupny nikdo nezmakl zpusob jak do nej no a samozrejme nikdo nechtel pouzit nasili protoze o tom to nebude. Nejhorsi na tom je to ,ze to muze byt relativne banalita jako zdroj nebo tak neco az po treba neopravitelnou vadu. No nez ho ekologicky zlikviduju tak se o to vykuchani pkusime.

Jestli se najde nekdo kdo by poradil budu rad.

Odkaz ke komentáři

• 0

Diky za link na servis. Uz jsem tam volal a clovek hned vedel ktera bije.

Nechci malovat certa na zed ale prukopnicky model PS 3 je trosku technicky nedoreseny co se tyce chlazeni zakl. desky nebo tak neco:roll: a neni to o tom jak ho oprasujeme

Kazdopadne je treba jen mit stesti s poruchou v zarucni dobe. Myslim ze jich vymenili spoustu.

No niic jdu si prepocitat hotovost. 5000 v ceskejch panove:!:

Odkaz ke komentáři

• 0
Diky za link na servis. Uz jsem tam volal a clovek hned vedel ktera bije.

Nechci malovat certa na zed ale prukopnicky model PS 3 je trosku technicky nedoreseny co se tyce chlazeni zakl. desky nebo tak neco:roll: a neni to o tom jak ho oprasujeme

Kazdopadne je treba jen mit stesti s poruchou v zarucni dobe. Myslim ze jich vymenili spoustu.

No niic jdu si prepocitat hotovost. 5000 v ceskejch panove:!:

To Zukac: Prosimte uz vis nejaky vysledek? Stalo se mi to same vcera a zitra volam do servisu, jelikoz je dneska svatek. Rad bych vedel, jestli v tom soukromem servisu dokazou vymenit tu desku bez nutnosti ztraty dat a formatu HDD? A taky jaky servis si si vybral, jak si spokojen a jak dlouho jim to trvalo?

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Takhle to sony bohuzel resi . Vymenuje konzole kus za kus .

Podle me je to ale dobre treba kdyz po roce a pul co mate konzoli dostanete novou .

Mnohem lepsi nez napriklad v americe , tam maji zaruku jen 6 mesicu .

Osobne bych to zavedl i tady , dneska elektronika uz tolik nestoji ...

Taky jsem se dozvedel z jednoho duveryhodneho zdroje ze sony jiz konzole nebude reklamovat vubec . Prijdete do obchodu a tam vam konzoli hned vymeni za novou .

Ale to je jeste daleko :)

Odkaz ke komentáři

• 0

No to je sice hezke, ze dostanu novy kus (65nm technologie namisti 95nm...), jenze uz se nedelaji kusy s 4 USB, ktere mam furt plne, nebo treba sloty na karty, ktere pouzivam prakticky denne. Takze preferuju rozebrat vymenit vadny dil mozna za priplatek vycistit a zase pouzivat moji starou. Sem jeden s tech blaznu co si na svuj prvni kus stali v centru Prahy 11 hodin (Byl jsem cislo 6:-) A kupoval jsem to hlavne kvuli neodrbanejm pridavkum, jako trbe u Xboxe, kde si musis uplne vsechno dokoupit extra viz HD-DVD mechanika, wifi... Proste klidne si zaplatim vic, ale chci tam mit full servis. Kazdopadne me hlavne zajima, jestli se to teda v tom soukromem servisu da opravit.

Odkaz ke komentáři

• 0

tak včera mi odešla ps3 do věčných lovišť.Při hraní Uncharted 2, to zhaslo a již to nešlo zapnout.Po zapnutí se na 2 vteřiny zapnula zelená dioda, a poté už jen bliká červená.Bohužel disk zůstal v mechanice, alespoň se nebudou v servisu nudit :-).Myslel jsem že je pées již po záruce ale naštěstí ještě 2 měsíce záruka platí.Dnes jsem ji zavezl do servisu, a předběžně to podle servismena vypadá na větrák.Nechal jsem si zapsat do reklamačního protokolu že disk je v mechanice.1500 kč za hru je 1500 kč :-)

Odkaz ke komentáři

• 0

Jen dotaz. Cetl jste si nekdo navod? Ja se nekde docetl, ze pokud nechcete prijit o data, tak pred reklamaci doporucuji HDD vyjmout. Jak jiste vite, tak o zaruku neprijdete. Pisi tam , ze pokud bude disk v PS3, tak jej automaticky zformatuji. V pripade ze tam neni, budou resit opravu jinym zpusobem. (Brozurka Bezpecnost a podpora strana 34.)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu