V návodu se píše : "Pri ISO File, stlač symbol disketa a daj načítať iso hry
To jsem také udělal ted mám asi vypálit iso že ??Zapínam imgburn a ještě nezačnu pálit a už to hlásí chybu You should have selected the DVD file and not this one Ill do it for you automacally this time,but dont do it again + ještě do toho aby toho nebylo málo Invalid or unsupported image file format!! :blink::blink:
proto se ptám je iso zničené ???Nejde to nějak vrátit do původního stavu protože podle mně to způsobil ppf-o-matic3.exe . (jo a jedná se o hru HALO WARS):blink:
Otázka
Naxxove
Dobrý den dnes sem se řídíl podle návodu
http://console-forum.net/showthread.php?t=51466:bash::bash:
Program :ppf-o-matic3.exe
V návodu se píše : "Pri ISO File, stlač symbol disketa a daj načítať iso hry
To jsem také udělal ted mám asi vypálit iso že ??Zapínam imgburn a ještě nezačnu pálit a už to hlásí chybu You should have selected the DVD file and not this one Ill do it for you automacally this time,but dont do it again + ještě do toho aby toho nebylo málo Invalid or unsupported image file format!! :blink::blink:
proto se ptám je iso zničené ???Nejde to nějak vrátit do původního stavu protože podle mně to způsobil ppf-o-matic3.exe . (jo a jedná se o hru HALO WARS):blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.