Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nová 16 GB Sony memory stick

Plavcik

Otázka

22 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
navic jsem zkousel i ten tester na fake a vubec mi to nejde v psp pustit....vsechny polozky v game se tvari jako corrupted data...

Ale filmy a mp3 normalne behaj

nejel ti protoze na slimku ho musis zpoustet pres ELOADER

ja si myslím že 80% "Sony" kariet na českom a slovenskom trhu sú fake :)

SanDisk možem len doporučiť :)

kdyz vis kde maji FAKE ale kvalitni, tak se daji sehnat i levne bez toho aniz bys platil extremni prirazky obchodnikum v CZ/SK

myslim si ze 16 GB je podporovana od FW 5.00 (kdybych se pletl opravte)

u 5.00M33-6 byla pouze oprava funkcnosti 8GB a 16GB kartet... od ktereho softu to je nevim

koupil jsem tuhle kartu, naformatoval v PSP.ale ted mi z ni nejdou poustet iso hry. Mam cfw 3.90 M33 na fat PSP. Jak to rozbehat?

Asi je to banalita, ale Nezapnul jsem psp od Vanoc, takze jsem z toho vypad.

kazdopadne si doupdatni FW

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Super, jeste jednou diky moc. A jeste jedna lamovska otazka...pisou tam, ze se da updatnout z cfw 3.52 M33-4 a vyssiho - ja mam 3.90 M33, ale tu 4 na konci mi psp nepise..... je to problem, nebo muzu s klidem instalovat?

Ne, problém to neni, máš vyšší než 3.52 m33-4, takže můžeš klidně updatovat :)

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak jeste jeden dotaz. Tef mi fungujou jen prvni dve hry, ktery tam nahraju a dalsi uz ne...tak nevim. Mohlo by to byt nejak\m nastavenim v recovery menu? nebo tim, ze mam psp fat (nevim, jestli to zaroven znamena, ze je to psp 1000) a musim si tam jeste nahrat tohle:1.5 kernel addon pro 5.00 M33 (PSP - 1000)? - moc jsem nepochopil, k cemu to je...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu