mikk Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 vypadá podle webu že JRC má skladem ,tak pište zkušenosti ,dojmy.... Zlepší se ovládání starších her nebo to bude fungovat jen na hrách nových s avizovanou podporou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaxy Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Zatim jsem to zkousel jen na Tiger Woods 2010 a Grand Slam Tennis a rozdil je opravdu patrny. Ovladani je daleko citlivejsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Jak to vlastne funguje? Je to nejaka krabicka co se pripoji k Remote do zdirky nebo je to uplne nove REMOTE? :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaxy Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Jak to vlastne funguje? Je to nejaka krabicka co se pripoji k Remote do zdirky nebo je to uplne nove REMOTE? :idea: V baleni prisel gumovy obal na remote + prave wii motion plus. Je to takova mala krabicka, pripoji se normalne jako nunchuck a na konci ma vyvod zase pro nunchuck. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Ahaaaa :) takze netreba zahazovat ovladace :D ted uz jen vyresit kolik to stoji :) a nakoupit :-D pokud to za to stoji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaxy Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Ja to kupoval tady : http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=000000000000000PME A stoji to za to, ver mi... :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Co jsem cetl nazory vice lidi na jide diskusi, tak u toho tenisu to za moc (za ty penize) nestoji. Samozrejme nejlepsi je osobni zkusenost. Jde hrat Gran Slam Tennis i bez motion plus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaxy Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Grand Slam Tennis jde hrat i bez wii motion. Ale jinak nesouhlasim, rozdil je fakt patrny. Ale je to jen muj subjektivni nazor. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CedSW Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Grand Slam Tennis jde hrat i bez wii motion. Ale jinak nesouhlasim, rozdil je fakt patrny. Ale je to jen muj subjektivni nazor. :) a jak to funguje? staci nasadit na remote a hrat nebo je treba nakej update firmwaru apod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaxy Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Nasadis a hrajes... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negotiator Odesláno Červen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2009 Tak jsem dnes zakoupil Wii Motion Plus dale jen (WMP). Zkousel jsem po pulhodince Grand Slam Tennis a Virtua Tennis 2009. Hraje se to s WMP lepe, jen je treba si zvyknout. Obcas jsem mel pocit, ze mi WMP trochu blazni (znepresni),ale doufam, ze je to jen pocit. Tesim se na Wii Resort a Red Steel 2- tedy pokud bude WMP podporovat. Tady je par fotek: Baleni: obsah baleni: manual (dobre popsan a je v CZ): a 3 fotky, jak vypada WMP primo v "silikonu" (zepredu, zezadu a z boku): Jak se mi s tim bude hrat pri delsim hrani a po delsi dobe, jeste napisu. K pouziti nepotrebujete zadny firmware update:roll: Taky zakoupeno v Alfe viz.: http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514007L2P6000PME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzano Odesláno Červenec 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2009 ja som kupoval wii motion plus na pixmani a cosa tyka hier u tenisu je to poznat ale stale to nieje ono ale co sa tyka Tiger Woods 2010 tak je rozdiel oproti 2009 riadne velky hra sa zlepsila o 100% citlivost je super kazdy mali pohyb to snima mozem len doporucit kdo nehral golf nech to skusi je to z wii motion plus super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CedSW Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 chápu to teda dobře, že to stojí za to? :D Taky sem si jeden objednal tak sem zvedavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negotiator Odesláno Červenec 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2009 chápu to teda dobře, že to stojí za to? :D Taky sem si jeden objednal tak sem zvedavej NO, nevim, jestli to stoji nejak extremen za to.....her podporujicích tento doplnek je zatim hodne malo...... U golfu je to s timto doplnkem parada........u tenisu se mi zdalo, ze se mi obcas ovladac trochu zblaznil:) - ale to bude spise asi o zvyku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CedSW Odesláno Červenec 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2009 a este dotaz.....frci to normalne i na 3.4 firmwaru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mamayer Odesláno Červenec 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2009 jasně, běží to na všech FW :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CedSW Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 tak teda dneska mi to přišlo, ale jsem vcelku rozladěn :( zkoušel jsem zatim wm+ jenom u grand slam tenisu, ale je to bída...ovladac nerozezná forhand od backhandu, mává si to kdy chce.....nevim jestli je vadnej wm+ , ale takle to opravdu nevypadalo v grand slam traileru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CedSW Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 a ještě jsem se chtěl zeptat.....když šahnete na ten wm+ konektor...je tam napevno nebo se vam taky všelijak kejkla a hejbe? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negotiator Odesláno Červenec 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2009 a ještě jsem se chtěl zeptat.....když šahnete na ten wm+ konektor...je tam napevno nebo se vam taky všelijak kejkla a hejbe? Napevno......tedy alespon oba motiony u me......ono se to zastrci dolu jako klasicky nunchuk a z boku ma takove "zacvakavatka", ktera po uplnem zasunuti zaklapnou (a jeste to drzi v silikonu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CedSW Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 ja vim....ten system upínání, ale kdyz sundam remote z wm+ a šahnu na ten konektor u wm+(ten kousek , co se zasouvá do ovladače) tak se ruzne mele a hejbe a neni v wm+ zabudovanej na pevno....no ptam se protoze hledam cim by to mohlo bejt ze to tak zlobí...takže kdybyste to mohli zkontrolovat a dat info.....dik předem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negotiator Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 ja vim....ten system upínání, ale kdyz sundam remote z wm+ a šahnu na ten konektor u wm+(ten kousek , co se zasouvá do ovladače) tak se ruzne mele a hejbe a neni v wm+ zabudovanej na pevno....no ptam se protoze hledam cim by to mohlo bejt ze to tak zlobí...takže kdybyste to mohli zkontrolovat a dat info.....dik předem Jj, ten konektor mam taky "v pohybu":cheesygrin:, ale vadit to asi nebude, protoze jakmile to zaklapnes a zezadu zajistis zaklopkou LOCK, tak se to ani nehne. Takze nemyslim, ze by to byla zavada (vzhledem k tomu, ze doplnek funguje v pohode). A jestli se nemuze uvnitr neco ulomit? ---Chce to pockat, jestli se treba nebudou casem mnozit prispevky o nefunkcnosti........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CedSW Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 jo no...tak na tohle sem se ptal....protože wm+ mi určo nefunguje tak jak má :( tak se snažim najít ňákou přicinu čim by to mohlo bejt....ted uz me jenom napada poslat to někomu na otestování.....mno estě bych moh zkusit updatovat na 4.0 ale mam pocit že to nepomůže.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negotiator Odesláno Červenec 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2009 jo no...tak na tohle sem se ptal....protože wm+ mi určo nefunguje tak jak má :( tak se snažim najít ňákou přicinu čim by to mohlo bejt....ted uz me jenom napada poslat to někomu na otestování.....mno estě bych moh zkusit updatovat na 4.0 ale mam pocit že to nepomůže.... Update firmware asi nebude nutny.....ale mi se treba pri tenisu wm+ taky jakoby na chvili zblazni - ono to holt neni tak uplne prsne jako v reklamach na tento doplnek:roll: - (ale u golfu je to good) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CedSW Odesláno Červenec 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2009 no jo jenze me to blázní skoro furt.....este to zkusim u toho golfu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Apple.cz Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 @ negotiator dej ty obrazky simte aspon do spoileru, je to velky jak.. btw, jsem v USA takze mam WMP s Wii Sports Resort coz je luxus jak blazen, nejlepsi je lukostrelba. WMP je vybornej a zdokonaluje vlastnosti WM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.