*Dave* Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Takže, asi příští týden si konečně budu kupovat PSP :P ;D a mam dotaz jaka je pravděpodobnost, že by sem psp "bricknul" nebo jak se tomu nadává ;D co mám dělat, aby se mi s nim nic nestalo THX :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jack Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 No jestli chces aby se ti stim nic nestalo tak se rid presne podle navodu...:wink: Ale pravdepodobnost,ze se neco stane je uz docela hodne mala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kenny Suprianni Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Takřka mizivá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dolik Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 No spíš jestli si ho nechceš na sto pro bricknout tak nic nedělej a hraj z UMDéček :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Březen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 a ten brick se nedá opravit? pač já tomuhle vubec nerozumim :P :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Tony.D Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 jestli se dá udělat z obyčejné cihly PSP??? nn nejde :D Ale Jack má pravdu,když se budeš řídim podle návodu,nebudeš dělat nějaký p*čoviny s Falsh pamětí tak by se nemělo nic stát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 *Dave* Odesláno Březen 30, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 ok se zeptám kdyžtak kámoša ma psp na co ja vim na jaky verzi a de mu to v poho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Já se taky strašně bál downgradu (měl jsem totiž TA-082), ale díky nějakým vítkovým radám jsem to udělal... A když se řídíš podle návodu jako já tak je to uplně v klidu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 folty.hans Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 ja myslim ze zalezi na kusu...bud mas stesti ze koupis dobrej kus a vydrzi nebo mas smulu a psp ti pude do pr....e i bez dg a jinejch veci... :wink: chce to chytit dobrej kus ale to nikdo neovlivni :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Big Smoke Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 Já to kupoval v JRC a zatim to v pohodě jede 3 dny hardcore paření a pokračuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 folty.hans Odesláno Březen 30, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2007 no soudit po trech dnech je trochu predcasny... :wink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
*Dave*
Takže, asi příští týden si konečně budu kupovat PSP :P ;D a mam dotaz jaka je pravděpodobnost, že by sem psp "bricknul" nebo jak se tomu nadává ;D co mám dělat, aby se mi s nim nic nestalo THX :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts