Cafe2Racer Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 stahuji hry, vše je testu v pořádku, pouze u Verification Xex/SS je Failed, je toto možnost dostat BAN? za druhé vím, že ABGX360 dokáže tento SS kod nahradit, ale nevím kde na netu se podívat po jiném. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 orgilion Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Myslim si že v ABGX v záložce AutoFix musíš nastavit Level3 pak by to měl opravit automaticky. jinak tady je pěknej návod http://console-forum.net/showthread.php?t=57624 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cafe2Racer Odesláno Červen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Samozřejmě Autofix na 3 mám, mě zajímá právě když toto selže, zda jde někde to náhradní SS dohledat a pokud ne, jestli hrozí BAN XBOXu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 orgilion Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Teda u všech her mě to automaticky nahradilo ten spatnej (cca 10her), jediny kdy me to hodi fail je kdyz je to nejaka nova hra kterou jeste nemaj v DB a nejde to s nicim porovnat tak ta verifikace selze. A stim banem stejne nikdo nevi za co ho davaj takze xex/ss failed takze muzou nemusej buh ví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Cafe2Racer
stahuji hry, vše je testu v pořádku, pouze u Verification Xex/SS je Failed, je toto možnost dostat BAN?
za druhé vím, že ABGX360 dokáže tento SS kod nahradit, ale nevím kde na netu se podívat po jiném.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.