Cafe2Racer Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2009 stahuji hry, vše je testu v pořádku, pouze u Verification Xex/SS je Failed, je toto možnost dostat BAN? za druhé vím, že ABGX360 dokáže tento SS kod nahradit, ale nevím kde na netu se podívat po jiném. Citovat
0 orgilion Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2009 Myslim si že v ABGX v záložce AutoFix musíš nastavit Level3 pak by to měl opravit automaticky. jinak tady je pěknej návod http://console-forum.net/showthread.php?t=57624 Citovat
0 Cafe2Racer Odesláno Červen 11, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 11, 2009 Samozřejmě Autofix na 3 mám, mě zajímá právě když toto selže, zda jde někde to náhradní SS dohledat a pokud ne, jestli hrozí BAN XBOXu. Citovat
0 orgilion Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 11, 2009 Teda u všech her mě to automaticky nahradilo ten spatnej (cca 10her), jediny kdy me to hodi fail je kdyz je to nejaka nova hra kterou jeste nemaj v DB a nejde to s nicim porovnat tak ta verifikace selze. A stim banem stejne nikdo nevi za co ho davaj takze xex/ss failed takze muzou nemusej buh ví. Citovat
Otázka
Cafe2Racer
stahuji hry, vše je testu v pořádku, pouze u Verification Xex/SS je Failed, je toto možnost dostat BAN?
za druhé vím, že ABGX360 dokáže tento SS kod nahradit, ale nevím kde na netu se podívat po jiném.
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.