Roflák Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Zdravím, mám docela zásadní problém. Z ničeho nic se mi začali na psp sekat videa ve hrách (ty hlavně) a občas i nějaká ta hra. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Původně jsem myslel jestli to neni pluginy ale nepomohl ani formát karty ani reset flashe1. dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Roflák Odesláno Červen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 To fakt nikdo nevíte co s tim? :( Už se mi koušou i některé hry.:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 skus zmáčknout select a nastavtam cpu game 333/*** proste to největší jo jeste muzes zkusit nahrát novej fimware Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Roflák
Zdravím,
mám docela zásadní problém. Z ničeho nic se mi začali na psp sekat videa ve hrách (ty hlavně) a občas i nějaká ta hra. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Původně jsem myslel jestli to neni pluginy ale nepomohl ani formát karty ani reset flashe1. dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts