Mamayer Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 .......................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 znam to... Jeden cas sem hral jako ze hodne... Obchodoval sem z bonusama a mel dost milionu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mamayer Odesláno Červen 12, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 .................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 To si byla dobrá myslim ze Mefi je Kluk ... Sry za Ot .. jinak jsem to zkusil a nějak to nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 myslim ze Mefi je Kluk ... Sry za Ot .. jinak jsem to zkusil a nějak to nechápu ano sem kluk:D:D:D... co si na tom nechapal? snad tomu est trochu rozumim... je to proste virtualni zivot.. chodis do prace.. kupujes veci, baraky, auta... vymenujes veci.. obchodujes na burze... jezdis zavody.. sazis.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mamayer Odesláno Červen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 myslim ze Mefi je Kluk ... Sry za Ot .. jinak jsem to zkusil a nějak to nechápu .................................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 lol, to sem hrál ve čtvrtý třídě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.