mattts90 Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 Tak a teď zástupci obou softíku tvrdě do sebe :blink1: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Em3R Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 kurna nezakladej tady flame topicy, moderatoři toto neradi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Červen 11, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 kurna nezakladej tady flame topicy, moderatoři toto neradi Já bych jen rád četl názory zastánců toho i toho systému, protože i já sám teď zkouším Linux a příjde mi mnohem stabilnější na internet než Windows... Ale rád bych se dozvěděl více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=19228 ban chceš teď nebo až dostaneš na holou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts