David32 Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 zdravim nevit jak na to?vypl jsem aim assist a pořád mě to táhne za nepřátelma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysko Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 no jestli to neni uz v nastaveni tak je tak ta hra delana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Červen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 njn to je škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tinin Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 jaké automatické zaměřování :?:, mě to nic takového nedělá:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Tak to nebude nastavením, ale rukama ...:lol::dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Červen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 lol normálně mířím na borca ze budu střílet a najednou mi to najede na jinýho a sleduje ho to jak běží to samí mi dělalo u cod3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 to samy to dela u CoD4 - jemnuje se to Sticky Aim, nekde se to da vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martah Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Husty me by se to hodilo jakozto zacatecnikovi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumxaster Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 sranda:-D ten kdo to chce o tom ani neví, a ten kdo to vůbec nechce tak ten neví jak to vypnout:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.