kistiz Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Ahoj po vypálení (a projetí abxc) jsem zkoušel spustit hru UFC UNDISPUTED a objevilo se mi logo XBOX 360 a nic víc nikde na fóru jsem nenašel odpověď...:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bagster Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 mas novej ixtreme ufc ma myslim 3wawe a nato potrebujes ix.1.51 nebo 1.6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 to se ti asi pustil xbox dvdplayer tj -> starý ixtreme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zuzkys Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Přesně tak, musíš buď udělat novej flash, nebo opatchovat hru - návod najdeš tady na fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Haja Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Cau nedal by nekdo UFC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kalexar Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 s ufc jsem byl rychle hotovej. Ta hra me dost zklamala .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kistiz
Ahoj po vypálení (a projetí abxc) jsem zkoušel spustit hru UFC UNDISPUTED a objevilo se mi logo XBOX 360 a nic víc nikde na fóru jsem nenašel odpověď...:bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts