Leny Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Zdravim Hledam stranku kde se mohl udelat vlastni Gamercard - vsechny prave udaje samozrejmne, ale mohli jste si primo vybrat vlastni pozadi, jestli tam bude videt vase GamerScore, pocet hranych her atd.... Zkousel sem google, ale nenasel mi vubec nic Tak kdyby nekdo vedel :) Kdo najde tak mu budu moc vdecnej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Červen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 //refresh\\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 neni to tohle ? http://www.mygamercard.net/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Červen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 ne to vatze neni ono tady je akorat vyber stylu a to je vse hledam stranku ktera ti nabidla uplne vlastni vytvoreni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Johnysko Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 jsem ted nekde cetl ze jedna sluzba uz nefunguje mozna to je prave ta kterou hledas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Leny Odesláno Červen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 To doufam ze ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Leny
Zdravim
Hledam stranku kde se mohl udelat vlastni Gamercard - vsechny prave udaje samozrejmne, ale mohli jste si primo vybrat vlastni pozadi, jestli tam bude videt vase GamerScore, pocet hranych her atd....
Zkousel sem google, ale nenasel mi vubec nic
Tak kdyby nekdo vedel :)
Kdo najde tak mu budu moc vdecnej :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.