xilla001 Odesláno Červen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2009 Jak už titulek napovídá, krome twilight hacku existuje jeden mnohem jednoduší postup jak zprovoznit homebrev channel na wii a všechno, co k tomu potřebujete je SD karta. Návod je například tady: http://bannerbomb.qoid.us/ Měl by fungovat na všech wii s firmware 3.X-4.0 Pro anglicky nemluvící stručně přeložím - postupujete samožřemě na vlastní nebezpečí (já jsem to zkusil a jede to bez problému) 0. SD kartu zformátujte na FAT 16 nebo FAT 32 (abychom se vyhnuli nesrovnalostem) 1. Ze stránky http://bannerbomb.qoid.us/ stáhněte soubor aad1f_v108.zip 2. Archiv tak jak je rozbalte na SD kartu, nevytvářejte žádné další adresáře 3. Ze stránky http://bootmii.org/download stáhněte Hackmee installer 4. Z archivu zkopírujte soubor installer.elf do rootu/kořenu (prostě do žádného podadresáře) 5. POZOR přejmenujte installer.elf na boot.elf jinak to nebude fungovat (ale nic se nestane) 6. vložte kartu tak jak je do wii 7. Najeďte do Wii (to je menu dole na titulní obrazovce wii), Data Management, Channels,SD 8. Měli by jste vidět jeden kanál (buď na něj klikněte, nebo to není potřeba) 9. Proklikejte se až k instalaci - prostě OK a ANO 10. Spustí se Vám instalace, kde můžete vybrat homebrewchannel, DVDx a bootme - tady stačí nainstalovat homebrew channel, bootme se začátečníkům nedoporučuje, není potřeba 11. Po instalaci se NELEKEJTE chybového výpisu na wii a restartujte ho 12. Máte nainstalován homebrew channel - ten sám o sobě neslouží k hraní záložních kopií, ale instalací správného WADu si zprovozníte kanál, který dokáže toto nebo cokoliv jiného 13. Pokud se vám kanál v bodě 8 nenačetl a kouslo se to, stáhněte si ze stránky http://bannerbomb.qoid.us/ jiný soubor aadněconeco.zip JÁ SAMOZŘEJMĚ NEPODPORUJI HRANÍ PIRÁTSKÝCH KOPIÍ a tento návod je vytvořen za účelem spouštění homebrew (tzn. free prográmků) P.S. Pro instalaci WADů doporučuji wad manager 1.4 - použijte google nebo si najděte návod na youtube - NEZAPOMEŇTE popřípadě přejmenovat soubor na boot.elf nebo boot.dol, podle toho, co máte a umístit jej do adresáře apps/wadmanager(či jinak) WADy musíte na SD kartě umístit do složky WAD a nejlépe dalšího adresáře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Jinak jsem si to dělal sám přes anglickej návod a je to vcelku jednoduchý. A už normálně hraju homebrew hry, normální hry zatim stahuju :-D :-D. Normálně by pak na tom měly ject přes backup luncher hry že? ;-)(ještě je stahuju, tak proto se patm :-D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaxy Odesláno Červen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 Jedou pres backup launcher i pres Gecko OS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCzE Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 JJ, ale stejnak jsem si hodil pres Downgrade verzi 3.2E a uz jedu normal...Chci se zeptat, nemas nahodou WiiWare World of Goo, protoze jsem to nekde stahoval a pise mi to chybu ze" tenhle" kanal nemuze bejt spusten ;-)? Jinak jestli nemas, tak se nic nedeje a mrknu na google :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xilla001 Odesláno Červen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 JJ, ale stejnak jsem si hodil pres Downgrade verzi 3.2E a uz jedu normal...Chci se zeptat, nemas nahodou WiiWare World of Goo, protoze jsem to nekde stahoval a pise mi to chybu ze" tenhle" kanal nemuze bejt spusten ;-)? Jinak jestli nemas, tak se nic nedeje a mrknu na google :-D Stáhls NTSC verzi, buď musíš mít PAL, nebo stahni aplikaci Freethewads na PC tim to prozen a nastav jako regionfree. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qay Odesláno Červen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2009 Mam chipnute Wii s 3.3E (nevim jaky pouzity chip). Chci si nahrat HomeBrew Channell pres bannerbomb a nasledne aktualizovat Wiicko na posledni verzi 4.0(?). Je to spravny postup, nebo mam nejprve aktualizovat firmware Wii a pak provest bannerbomb? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negotiator Odesláno Červen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2009 Mam chipnute Wii s 3.3E (nevim jaky pouzity chip). Chci si nahrat HomeBrew Channell pres bannerbomb a nasledne aktualizovat Wiicko na posledni verzi 4.0(?). Je to spravny postup, nebo mam nejprve aktualizovat firmware Wii a pak provest bannerbomb? Diky Mam aktualizovano na 4.0 (uz delsi dobu) a pouzil jsem bannerbomb uplne v pohode. Takze to jde pouzit v pohode na verzi 4.0 - na jine verze nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červenec 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2009 čau zítra by mi mělo přijít Wii, prej je tak měsíc starej takže tam asi bude 4.0, ale nevím kdy ta 4.0 vyšla takže je dost možný že tam bude nějakej starší, ale to je jedno ne já jsem jen pochopil jak udělat ten Homebrew chanel přes ten Bannerbomb, ale přes to nejde hrát stažený hry z internetu a nevím jak to zprovoznit děkuju za každou radu nebo odkaz kterej mi pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyfire Odesláno Červenec 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2009 Mám verzi 3.3e, připraveno vše na SD, ale když najedu dle návodu na SD kartu, tak je prázdná a nic se neděje, žádný kanál nevidím a žádná instalace nejde provést. Nevíte co s tím, případně jde updatnout na verzi 4.0 bez netu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 kanal videt nemuzes, nejprve musis nabootovat z ty karty... takze nekde neco delas jinak ,pokud ti to nic neukazalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyfire Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Špatně nic nedělám, konzultoval jsem to s Hexerem. Dle mě jsou jen dvě možnosti. Buď je to verzi firmwaru, prostě to na 3.3e nejde nebo je to SD kartou, ale fotky z ni na Wii prohlížet jdou, tak tím myslím to nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 pokud ti nechce bootovat z karty (musi to byt standart SD ne ta rychla), tak bych to videl nekam na net a upgrade na 4.0, jinak asi THack pres original Zeldy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 no já jsem měl 3.3E a šlo to udělat úplně v pohodě, ale mám teda jen 1 GB micro SD a ne SDHC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyfire Odesláno Červenec 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2009 Mám A-data 2 GB Turbo 150x. No v pondělí to vezmu ke kámošovi co má wifi a updatnu to z netu a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 viac sa ti oplati upgrade na 4.0 OFW a potom bannerbomb . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyfire Odesláno Červenec 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2009 Co je to OFW? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 tu zkratku taky nechapu ale podle me je to preklem a melo to byt jen FW firmware... jinak souhlasim... proste ho updatni... je to lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 no podle mě OFW je official firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skyfire Odesláno Červenec 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2009 Takže po přečtení stovek for v angličtině jsem na to přišel. Problém je v tom, že jsem to dělal ve Vistach a když jsem z toho raru překopíroval na SD ten adresář private, tak z něj zmizel atribut archivovat. Stačí dát na ten adresář pravou myšku, vlastnosti a úplně dole zaškrtnout atribut archivovat. A hle, vše jede jak má, oléééééé. Snad tohle pomůže dalším, hrál jsem si s tím dva dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ententyky Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 dziizis, tak to je pekna haluz :D (visty no more) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Červenec 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2009 No kazdopadne dobry postreh a jedno velke diky :) az se s tim zase nekdo bude mordovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ckoro Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Myslíte že jsou tyto homebrew kanály a .wad hry bezpečné nemám totiž s homebrew dobré zkušenosti z PSP tak se vás chci zeptat co se s wii když tak může stát Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hexer Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Myslíte že jsou tyto homebrew kanály a .wad hry bezpečné nemám totiž s homebrew dobré zkušenosti z PSP tak se vás chci zeptat co se s wii když tak může stát Díky za odpověď Pri nejhorsim brick :) co bys cekal za odpoved...ale zkusenosti jsou celkem pozitivni... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ckoro Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2009 Tak dík asi do toho půjdu za pomoci hexena jestli bude na mě mít náladu (když tak už jsem napsal na ICQ aby jsme to tady nezaplňovali) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Listopad 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2009 mám FW 4.2E, půjde mi to flashnout? (když v2 je pro only 4.2) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.