xboxmaniac Odesláno Červen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2009 Tak co jak se těšíte na nové nhlko? Osobně si myslím, že to bude zase krok ku předu a posílám odkaz na trailer :arrow: http://www.trailerspy.com/trailer/4200/NHL-10-Trailer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 HEEEEj tak to bude dokonaly!!!!!!!!!!!!!!!!....jen doufam ze tam daj i nejaky videa navic (myslim ty jak kdyz vstupujete na led a pri konci zapasu!!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slavista1974 Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 pecka,už se těším,kdy to má vyjít,víte někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterblaster Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 podle informací EA konec srpna či začátek září. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Určitě v září jako každé NHL. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Sphinx* Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 ja mam spravu zhe az pocatkem řijna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterblaster Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 zatím nikdo neví kdy to výjde, jsou to pouze předbězné spekulace ale můžeme čekat někdy na podzim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Na NHL se těším hrozně moc, je to můj nejoblíbenější sport. Jenom doufám , že udělají něco se sólováním hráčů. (Ze svého obraného pásma dojede až k vaší brance a dá gól, brání se to strašně špatně....) Na internetu je takových spousta a jenom to kazí dobrý pocit ze hry. Také by to chtělo něco udělat s tzv. jistými góly, kdy přihrajte z křídla přes brankoviště a skórujete.... Každopádně letošní NHL bude určitě super.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 chci videt in-game video, s primym gameplayem, takovehle video neni tezke udelat pokud uz umite s pc jako vyvojar, ale dostat tohle do hry, to je umeni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červen 17, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2009 Až na to že tohle je stejně jako trailer k 09tce v podstatě gameplay :D. EA k NHL nedělají rendery. Jasně sice je to trochu vyhlazený a lehce na PC dodělaný ale rozhodně to není daleko od toho jak to bdue vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Nejlepsi na nhl 10 je :-) ze je jenom xbox,ps3 ;) na pc,ps2 prestali tuto serii vydavat ;)) (To je dobre protoze na pc to bylo strasne)... http://www.hrej.cz/novinky/2009/06/18/serie-nhl-ve-verzi-pro-pc-a-ps2-letos-konci/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterblaster Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 JO EA sice na PC a PS2 NHL nedělá, ale bude to dělat firma 2k. Což bude o moc lepší jak co se týče hraní, tak co se týče grafiky. Pokud jste hráli NBA 2k9 tak mi jistě dáte za pravdu. A navíc si firma 2K může na PC koupit licenci protože EA ji má už jen na konzole :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 už 09 je pecková hra a jestli viladí chyby s jistejma golama... a takovejma tema blbejma jak ma golman puk na zadech a otaci se dokovad nespadne do brany,nebo kdyz ho ma pred betonama a kouka a prijede hrac a napali mu to do brany... jestli ze tam udelaji jen tyhle male zmeny+nejake navic tak to bude vyborna hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattts90 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Podle mě se bude jednat o to samé jako to bylo loni. Každým rokem mi to příjde stejné. Jen se liší druhy gólů, které se tam dávají. Liší se pochopitelně sestavy, ale co se hratelnosti týče, příjde mi to stejné... Jako by už nebylo co vymýšlet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 ale je...furt jsou novy napady jen oni je zatim ignoruji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterblaster Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Na PC to bylo stejné, na konzole nikoliv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 Proč je u toho traileru napsáno toto? Trailer for NHL 10, for PC, Playstation, and Xbox. ?? Bude na PC nebo ne?? :D Jsem zmaten ale je mi to sumafuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 jsou zvklí to tam dávat :D ale na pc to stopro nebude nevyplatí se to za chvíli se nevyplatí žádný hry pro pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mihal Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Tyhle kecy, to je jako prdět do pytlíku. Ono by se to vyplatilo, kdyby ty jejich PC verze za něco stály. Takhle i PCčkáři utíkaj na konzole, jenom aby si zahráli pořádnej sport. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
masterblaster Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Přesně tak, EA si stěžuje že to nemá cenu, jenomže ten hokej je 4. roky prakticky stejný, tak já nevím na čem by chtěli vydělávat. To je to samé jako kdyby call of duty 2,3,4 by mělo stejné mise a stejnou grafiku. Prostě to tak nejde, ave 2k10 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 ted to nebylo mířeno přímo an NHL ale většina her na PC (ano některé jsou dobré)jenže lidi si to stáhnou...takže kdyby udělali NHL na pc stejně jako na konzole tak si to stejnak nikdo nekoupí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mihal Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Zřejmě posuzuješ PCčkáře podle svého okolí. Časem člověk z toho - musim všechno stáhnout, jinak se mi soused bude smát, že už to hrál - vyroste, a když to finanční situace dovolí, tak si hru i koupí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 já to beru obecně u všech 90% pc-čkářu si hru stáhne i když na ní má peníze...a ne neberu to že musí mít vše...ale vyjde hra líí se mi je tak si ji stáhnu než za ní dávat 1200 a to dělá každy vyšlo the sims 3 a 70% lidí co to teď hraje to stáhlo hry na pc upadaj... je čím dál víc titulů které vyjdou jen na konzole (tohle ti řekne každý) A KONEC OT!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mihal Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Jasný, nebudeme tu řešit tyhle žabomyší války. Konečně o novym NHL. Podle traileru bych moc rozsudky neuděloval, ale kdo ví? Kdyby byla pořádná hra u mantinelu, tak bych se nezlobil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 to jo teď je to tak že stoji protihráč u mantinelu ty se rozjedeš naletíš do něj ''zabiješ ho'' a jedes s pukem pryč pro tu hru stačí nekolik desítek až stovek MALEJCH změn a když se to vylaí tak tobude nejlepší co může být Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.