Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Nhl 2010

xboxmaniac

Recommended Posts

• Odpovědi 132
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Na NHL se těším hrozně moc, je to můj nejoblíbenější sport. Jenom doufám , že udělají něco se sólováním hráčů. (Ze svého obraného pásma dojede až k vaší brance a dá gól, brání se to strašně špatně....) Na internetu je takových spousta a jenom to kazí dobrý pocit ze hry. Také by to chtělo něco udělat s tzv. jistými góly, kdy přihrajte z křídla přes brankoviště a skórujete.... Každopádně letošní NHL bude určitě super....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

JO EA sice na PC a PS2 NHL nedělá, ale bude to dělat firma 2k. Což bude o moc lepší jak co se týče hraní, tak co se týče grafiky. Pokud jste hráli NBA 2k9 tak mi jistě dáte za pravdu. A navíc si firma 2K může na PC koupit licenci protože EA ji má už jen na konzole :-)

Odkaz ke komentáři

už 09 je pecková hra a jestli viladí chyby s jistejma golama... a takovejma tema blbejma jak ma golman puk na zadech a otaci se dokovad nespadne do brany,nebo kdyz ho ma pred betonama a kouka a prijede hrac a napali mu to do brany...

jestli ze tam udelaji jen tyhle male zmeny+nejake navic tak to bude vyborna hra

Odkaz ke komentáři

Podle mě se bude jednat o to samé jako to bylo loni. Každým rokem mi to příjde stejné. Jen se liší druhy gólů, které se tam dávají. Liší se pochopitelně sestavy, ale co se hratelnosti týče, příjde mi to stejné... Jako by už nebylo co vymýšlet...

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, EA si stěžuje že to nemá cenu, jenomže ten hokej je 4. roky prakticky stejný, tak já nevím na čem by chtěli vydělávat. To je to samé jako kdyby call of duty 2,3,4 by mělo stejné mise a stejnou grafiku. Prostě to tak nejde, ave 2k10 :-)

Odkaz ke komentáři

já to beru obecně u všech 90% pc-čkářu si hru stáhne i když na ní má peníze...a ne neberu to že musí mít vše...ale vyjde hra líí se mi je tak si ji stáhnu než za ní dávat 1200 a to dělá každy

vyšlo the sims 3 a 70% lidí co to teď hraje to stáhlo

hry na pc upadaj... je čím dál víc titulů které vyjdou jen na konzole

(tohle ti řekne každý)

A KONEC OT!!!

Odkaz ke komentáři

to jo teď je to tak že stoji protihráč u mantinelu ty se rozjedeš naletíš do něj ''zabiješ ho'' a jedes s pukem pryč

pro tu hru stačí nekolik desítek až stovek MALEJCH změn

a když se to vylaí tak tobude nejlepší co může být

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu