tilda37 Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 Mam Firmware 3.03 OE-C a nejde mi spustit recovery menu. Co mam udelat?? Prosiiiim pomozte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Březen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 delas to urcite spravne? musis uplne vypnout psp (podrz tlacitko power nahore asi 3 sekundy dokud se psp nevypne) a pak musis pri startu drzet pravy horni tlacitko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tilda37 Odesláno Březen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2007 Jo uz to mam diky mooc za odpoved! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TONYHA Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 muze mi nekdo poradit mam PSP slim fw 3.60 za boha se nemuzu dostat do RECOVERY MENU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 muze mi nekdo poradit mam PSP slim fw 3.60 za boha se nemuzu dostat do RECOVERY MENU máš oficiální FW a u něho recovery není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TONYHA Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Skoušel sem tam dat neofcialni ale nejdemito daval sem tam fw3.60 M33 ale nepustilome to muzete poradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 WoKo_O Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 prekvapive..:roll: musis mit este jedno PSP s custom FW.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 TONYHA tutoriály!!!!+ topic pro začátečníky:lol::dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barborak.Filip Odesláno Prosinec 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2007 Skoušel sem tam dat neofcialni ale nejdemitodaval sem tam fw3.60 M33 ale nepustilome to muzete poradit odkud ses???urcite ti nekdo pomuzes s flashem!:):!: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tilda37
Mam Firmware 3.03 OE-C a nejde mi spustit recovery menu. Co mam udelat?? Prosiiiim pomozte
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts