Wendy Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli se dají kupovat hry ve více lidech na PS Store na jeden účet jako to je u PS3 ? Jako že se založí jeden účet dá se heslo všem a pak se to stáhne do 5 PSP díky :thanks: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli se dají kupovat hry ve více lidech na PS Store na jeden účet jako to je u PS3 ?Jako že se založí jeden účet dá se heslo všem a pak se to stáhne do 5 PSP díky :thanks: Jo, to by mělo jít ;) Zaručeně vím, že ale nejde stáhnout demo ze svého o účtu, a dát ho kámošovi do PSP ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wendy Odesláno Červen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 dík, ale asi nikdo nebude mít zájem o koupi hry když všichni stahují, že jo ? Jestli by byl zájem tak bych bral hru Syphon Filter Logans Shadow, na PS Store je za 599 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Wendy
Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli se dají kupovat hry ve více lidech na PS Store na jeden účet jako to je u PS3 ?
Jako že se založí jeden účet dá se heslo všem a pak se to stáhne do 5 PSP
díky :thanks:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts