oglop Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Mám PSP a mám v něm prográmek kterej z něj nasimuluje přes USB 8-mi tlačítkovej game pad .... tak mě napadlo, jestli by šel naspsat nějakej prográmek kterým by se dalo pomocí PSP přes USB ovládat myš v PC :) kdyby někdo měl tak to přihoďte :) dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarbi Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Můžu se zeptat k čemu by ti to bylo ?:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oglop Odesláno Červen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Můžu se zeptat k čemu by ti to bylo ?:) víš jak já sem línej ? :-D .... a jenom tak jako dobrá sranda :D ... tak si to asi teda budud muset naprogramovat sám mno ... škola programování homebrew tuje ... já nějakej základ mám ... tak se do toho asi o prázdninách pustim :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Pres USB asi ne, ale pres WiFi muzes pouzit VNC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oglop Odesláno Červen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Pres USB asi ne, ale pres WiFi muzes pouzit VNC. V tom to je přesně protže nemám wifi klíč ... a kupovat se mi ho fakt neche protože potřebuju prašule na jiné věci :D:D tak mi popřejte hodně štěstí a já se o prázdninách vydám do tajů programování :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frosty1468623393 Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 V tom to je přesně protže nemám wifi klíč ... a kupovat se mi ho fakt neche protože potřebuju prašule na jiné věci :D:D tak mi popřejte hodně štěstí a já se o prázdninách vydám do tajů programování :D Přes USB funguje PSPdisp 2.0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oglop Odesláno Červen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Přes USB funguje PSPdisp 2.0 áá díky moc to je přesně to co sem chtěl :D:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
oglop
Mám PSP a mám v něm prográmek kterej z něj nasimuluje přes USB 8-mi tlačítkovej game pad .... tak mě napadlo, jestli by šel naspsat nějakej prográmek kterým by se dalo pomocí PSP přes USB ovládat myš v PC :)
kdyby někdo měl tak to přihoďte :) dík.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts