oglop Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 Mám PSP a mám v něm prográmek kterej z něj nasimuluje přes USB 8-mi tlačítkovej game pad .... tak mě napadlo, jestli by šel naspsat nějakej prográmek kterým by se dalo pomocí PSP přes USB ovládat myš v PC :) kdyby někdo měl tak to přihoďte :) dík.
0 Jarbi Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 Můžu se zeptat k čemu by ti to bylo ?:)
0 oglop Odesláno Červen 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 Můžu se zeptat k čemu by ti to bylo ?:) víš jak já sem línej ? :-D .... a jenom tak jako dobrá sranda :D ... tak si to asi teda budud muset naprogramovat sám mno ... škola programování homebrew tuje ... já nějakej základ mám ... tak se do toho asi o prázdninách pustim :D
0 Anonymous_ Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 Pres USB asi ne, ale pres WiFi muzes pouzit VNC.
0 oglop Odesláno Červen 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 Pres USB asi ne, ale pres WiFi muzes pouzit VNC. V tom to je přesně protže nemám wifi klíč ... a kupovat se mi ho fakt neche protože potřebuju prašule na jiné věci :D:D tak mi popřejte hodně štěstí a já se o prázdninách vydám do tajů programování :D
0 Frosty1468623393 Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 V tom to je přesně protže nemám wifi klíč ... a kupovat se mi ho fakt neche protože potřebuju prašule na jiné věci :D:D tak mi popřejte hodně štěstí a já se o prázdninách vydám do tajů programování :D Přes USB funguje PSPdisp 2.0
0 oglop Odesláno Červen 14, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 Přes USB funguje PSPdisp 2.0 áá díky moc to je přesně to co sem chtěl :D:D
Otázka
oglop
Mám PSP a mám v něm prográmek kterej z něj nasimuluje přes USB 8-mi tlačítkovej game pad .... tak mě napadlo, jestli by šel naspsat nějakej prográmek kterým by se dalo pomocí PSP přes USB ovládat myš v PC :)
kdyby někdo měl tak to přihoďte :) dík.
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts