Moderators romeno Odesláno Červen 14, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 (upraveno) Pokud máte doma nějaké mínusové (-) média třeba je využijete :) Návod : Stáhněte si tento program : http://www.uloz.to/xr6uMvv/mrdl1-1-rar 1. Hra musí být ve formátu .iso , pokud je ve formátu .000 jednoduše přejmenujte koncovku . Pokud je v jiném formátu překonvertujte například v programu ultraiso. 2. Otevřete ISO v programu mRDL. 3. Vyberte vaši vypalovačku. 4. Zvolte rychlost vypalování 4x 5. Vypálit a hrát :) XGD3 hry takto vypalovat nejdou , tento návod je spíše pro ty co mají doma nějaké nepotřebné , nebo se spletli při koupi mínusových médií !!! lehce převzato z xboxzone.sk Upraveno Září 28, 2014 uživatelem romeno Citovat
Litny Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 jenom dotaz jsou -verbatim levnější než +verbatim ? jinak thx :D Citovat
Moderators romeno Odesláno Červen 14, 2009 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 Na alze je cena stejna , tak nevim , chce to prohledat shopy . Muze to byt reseni pro ty kterym se treba nedari vypalit na dvd+r dl . Pokud maji nejakou uz jetou palirnu :) Citovat
Litny Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 a nebo ti kteří jsou trochu zapomětliví a spletou se a koupí mínusko tak je tu řešení, si myslím že to hodně lidí ocení Citovat
p.a.c.o Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 romeno napsal: Na alze je cena stejna , tak nevim , chce to prohledat shopy . Muze to byt reseni pro ty kterym se treba nedari vypalit na dvd+r dl . Pokud maji nejakou uz jetou palirnu :) Samozřejmě, že cena není stejná :D na většinu shopů jsou DVD - DL dražší než pluska. Jak ale píše Litny, může to být řešení pro lidi co se spletou nebo tak Citovat
oboda7 Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 romeno a ty to máš sám už ozkoušený? edit: sem asi blbej,ale nepochopil sem co to je co:D co je tak ikona z +R a -R?:wohow: Citovat
Moderators romeno Odesláno Červen 14, 2009 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 Sam zatim ne ale spousta lidi na jinem foru to ma odzkousene :) Citovat
xboxmaniac Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 Jenom bych dodal že koncovka 000-00x se dá spojit v hjsplit a výjde .iso :-) Citovat
3FF3CT Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 xboxmaniac napsal: Jenom bych dodal že koncovka 000-00x se dá spojit v hjsplit a výjde .iso :-) jenze myslim, ze zde je to mysleno jako soubor ktery ti vyjde po rozbaleni partu - part.01-XX napr. rozbalenahra.000 taky se mi to nekolikrat stalo trochu mimo misu :D nekdy ti hold vyleze .iso a nekdy .000 Citovat
Lumxaster Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 a když to vyleze s .000, tak na DVD +R DL to můžu vypálit jako .000, nebo i tam to musím přejmenovat ? (včetně řádku v DVD souboru) Citovat
Sim3to Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 Chtel jsem se zeptat na rychlost. Je ta rychlost 4x ok? Protoze vsude pisou ze 2.4x na +R. A pokud teda muzu vypalovat i +Rka 4x :) Dik za odpoved Citovat
3FF3CT Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 Lumxaster napsal: a když to vyleze s .000, tak na DVD +R DL to můžu vypálit jako .000, nebo i tam to musím přejmenovat ? (včetně řádku v DVD souboru) pokud to bude v .dvd souboru taky .000 tak to muzes vypalit, ale doporucuji prejmenovat, protoze me 2 hry takhle nesly Citovat
Lumxaster Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 14, 2009 Děkuji, tak já všechny hry co stáhnu a budou .000 natvrdo přejmenuji na .iso, a v DVD souboru to upravim. Citovat
oboda7 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2009 tak mám tu dvd dl- tak to du skusit,pak napíšu jak sem dopadl:D Citovat
DangerousDave Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 18, 2009 super díky moc ;) Jsem jeden z těch blbců co se spletli a už pěknou chvíli mi tu doma hnije 5 balení mínusek.....moc si mi pomohl ještě jednou dík ;) Citovat
Donach Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2009 Mám dotaz, lze a můžu pálit i menší rychlostí ?? (protože všude čtu, čím míň, tím líp) Díky moc předem za odpověď Citovat
Moderators romeno Odesláno Červen 19, 2009 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Červen 19, 2009 V navodu je doporucena rychlost 4x . Nikomu to zatim necinilo problemy , ale rikam ja osobne vyzkousene nemam... Citovat
oboda7 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2009 romeno napsal: V navodu je doporucena rychlost 4x . Nikomu to zatim necinilo problemy , ale rikam ja osobne vyzkousene nemam...tak odskoušeno, v pohodě funguje romeno DÍKY MOC! ještě dotaz, kde se nastavuje rychlost vypalování,když sem to vypaloval,tak sem měl jenom na výběr co chci vypalit a kam. Citovat
piggy Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2009 Dá se v tom pálit i na pluska? :) /asi jo, vim blbej dotaz/ Citovat
Gunlok Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2009 Fakt díky Romeno, už dlouho se mi tu nějaký minuska válí, tak je hned zužitkuju :) Citovat
Donach Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2009 nevím proč, ale mě to na konci napsalo chybu, checkoval jsem to v DVDMulleteru i abgx360, vše v poho tak nevím... Zkusím ještě jednou a jestli se to po**re tak mě asi ... EDIT: Píše mi to: WRITE LBA:4171712 FAIL! ERRORRCODE: ASC:72 ASCQ:2 Nevíte někdo co s tim ? Předem díky moc Citovat
Gunlok Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2009 Takže jsem to zkoušel a asi tak po minutě vyskočí chybová hláška obdobná té v příspěvku výše... Citovat
Donach Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 19, 2009 Gunlok napsal: Takže jsem to zkoušel a asi tak po minutě vyskočí chybová hláška obdobná té v příspěvku výše... Mě právě nechápu proč, to skočilo až na konci, ale na DVD je stopa max pár milimetrů... A pochybuji že moje mechanika nezvládá DLka... EDIT: Koukal jsem, na výpis, DLka čte i zapisuje, nevím v čem je tedy problém... PS: Je to Lite-ON takže jestli ten software s ní třeba není kompatibilní, nevím... Citovat
Moderators romeno Odesláno Červen 19, 2009 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Červen 19, 2009 Zkus najit novejsi fw pro tvoji mechaniku. Jinak urcite pouzivejte verbatim . To jestli vam vypalovacka vypaluje i minuska zjistite treba programem Nero drive speed. Starsi palirny to neumely... Citovat
Donach Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Červen 20, 2009 romeno napsal: Zkus najit novejsi fw pro tvoji mechaniku.Jinak urcite pouzivejte verbatim . To jestli vam vypalovacka vypaluje i minuska zjistite treba programem Nero drive speed. Starsi palirny to neumely... Sice mám starší, ale ta to umí. Podívej se všude po netě... Lite-ON DVDRW SHM-165P6S Jinak, díky za radu, zkusím najít. EDIT: Tak opravdu si nevím rady. Našel jsem pouze ten stejný, jaký tam už mám a nechci zničit 3. DVD... PS: Zkoušel jsem to v Nero CD-DVD Speed testeru nebo jak se to jmenuje, a normálně to v poho šlo tak nevím čím to je... Za dobrou radu vás neukamenuju :-) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.