Johnny78 Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Odesláno Září 30, 2009 tak sem to aktualizoval z 1.01 na 1.03 .... ale kdyz zapnu ten program dam vibrat ten soubor to iso hodim tam dvd a dam start tak po 3sekundach me to ukaze detect error a nebo kdyz to skusim zas tak po 6sekundach not new disk .. nevite coto zas kua je :( a mam tuhle vypalovacku http://www.cdr.cz/?rekordery no tak uz jsem to zjistil .. vsude sem mel napsane ze to dvd je prazdne ale ja tam mel tu hru co sem skousel ale v pulce se to seklo .. ale ta vypalovacka co mam tak na ni by to melo dvd -r dl jet ne? Citovat
trezzor Odesláno Září 30, 2009 Nahlásit Odesláno Září 30, 2009 tak sem to aktualizoval z 1.01 na 1.03 .... ale kdyz zapnu ten program dam vibrat ten soubor to iso hodim tam dvd a dam start tak po 3sekundach me to ukaze detect error a nebo kdyz to skusim zas tak po 6sekundach not new disk .. nevite coto zas kua je :(a mam tuhle vypalovacku http://www.cdr.cz/?rekordery no tak uz jsem to zjistil .. vsude sem mel napsane ze to dvd je prazdne ale ja tam mel tu hru co sem skousel ale v pulce se to seklo .. ale ta vypalovacka co mam tak na ni by to melo dvd -r dl jet ne? Z toho odkazu nevieme aku mas napalovacku :cheesygrin: Hry na X360 napaluj na DVD+R DL a hotovo. Citovat
Consolero Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 Taktez se pridavam k nezdarenym kterym to hodilo chybu WRITE DATA LBA:4171712 FAIL! ERRORCODE: ASC:30 ASCQ:5. Palirna ASUS DRW-2014L1T s poslednim firmem :? Citovat
John.Sally Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 Notebook ASUS X56 a vypaluje úplně v klidu. Nice work!!!THX Citovat
Consolero Odesláno Listopad 10, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 10, 2009 Taktez se pridavam k nezdarenym kterym to hodilo chybu WRITE DATA LBA:4171712 FAIL! ERRORCODE: ASC:30 ASCQ:5.Palirna ASUS DRW-2014L1T s poslednim firmem :? Beru z5, chybu to sice nahlasi, ale v boxech hra jede normalne, zda pujde dohrat uvidim, takze zatim to facha :? Citovat
Sada23 Odesláno Listopad 16, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 16, 2009 Takže když stáhnu hru a mám tam .iso a .dvd tak tady v tomhle programku vypálim jen to .iso?:) Citovat
Sajrus Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 22, 2009 hele kdyz sem si stahl hru s .000 mam to normalne prepsat na .iso ? nebo to pujde i takhle... pripadne jestli je vetsi sance ze se to vypali dobre Citovat
skyrob88 Odesláno Listopad 24, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 24, 2009 tak dnes som to skusil prvy krat,ale v programe cdclone,a do tych 50% mi to napalilo v pohode , no potom to skocilo na 100% a napisalo citujem " zapis do HL-DT-ST DVD RAM GSA H55L bol neuspešny".Prosim poradte mi nerad by som vyhodil dalsie dvd.uz chodim po nete cely den ale nikde nič pisane ohladom toho Citovat
flunders23 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2009 Ja si stejne myslim ze pluska jsou lepsi zadnej program neumi udelat to ze se minus dvd tvari jako DVD-ROM tedy original:wohow: Citovat
romik Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2009 tak dnes som to skusil prvy krat,ale v programe cdclone,a do tych 50% mi to napalilo v pohode , no potom to skocilo na 100% a napisalo citujem " zapis do HL-DT-ST DVD RAM GSA H55L bol neuspešny".Prosim poradte mi nerad by som vyhodil dalsie dvd.uz chodim po nete cely den ale nikde nič pisane ohladom toho hele vypaluj to přes dvd decrypter. V settings si nastav layerbreak - 1913760 (konkrétně v tom settings je to záložka "iso write mode" a tam je kolonka, kde nastavíš layerbreak") a můžeš normálně vypalovat to .ISO a nepotřebuješ už nikdy .dvd soubor. Jinak hodně ASUS vypalovaček, které nejsou již úplně nové, mají tyto problémy s vypalováním na DVD DL. Ale je důležité mít značkové Verbatimy - ne ty předražené z tesca, ale nejlépe z nějakého eshopu.. třeba alfacomp.cz) a vypaluj to rychlostí 2,4x a mělo by ti to jet i s tou ASUSkou Citovat
skyrob88 Odesláno Listopad 25, 2009 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2009 hele vypaluj to přes dvd decrypter. V settings si nastav layerbreak - 1913760 (konkrétně v tom settings je to záložka "iso write mode" a tam je kolonka, kde nastavíš layerbreak") a můžeš normálně vypalovat to .ISO a nepotřebuješ už nikdy .dvd soubor.Jinak hodně ASUS vypalovaček, které nejsou již úplně nové, mají tyto problémy s vypalováním na DVD DL. Ale je důležité mít značkové Verbatimy - ne ty předražené z tesca, ale nejlépe z nějakého eshopu.. třeba alfacomp.cz) a vypaluj to rychlostí 2,4x a mělo by ti to jet i s tou ASUSkou Ale ja nemam asus,ale lg.No ajtak dik za radu,mozno to skusim Citovat
Moderators romeno Odesláno Listopad 25, 2009 Autor Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2009 Na DVD-R DL vypalujte jedine timto programem co je tu v prvnim postu , nikdy jinym. Jinak vam to nepujde ! Na dvd+r dl si vypalujte jak chcete , tohle je tema o vypalovani na dvd-r dl . Citovat
Rumes Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2009 ahoj ....kdyz mam teda soubor treba ac.iso a ac.dvd tak teda ten dvd na to minusku nemam cpat a rovnou jenom dat ten soubor iso ? Citovat
shark1 Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2009 proc se to snazis narvat na - , kdyz se vsud pise, ze se da vypalovat jenom na + ? Citovat
Rumes Odesláno Prosinec 2, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 2, 2009 protoze jsem nechtic koupil posrane - a do obchodu to mam strek...a rad bych si jeste zahral aniz bych vyhodil ty penize do kose :) Citovat
AWACS Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2009 Hele mám jednu otázečku a to kolik tak stojí DVD + R DL Citovat
trezzor Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2009 Hele mám jednu otázečku a to kolik tak stojí DVD + R DL :wohow: http://lmgtfy.com/?q=dvd+%2B+r+dl http://www.justfuckinggoogleit.com/ Citovat
AWACS Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2009 :( Promiň že jsem se zeptal Citovat
trezzor Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2009 :( Promiň že jsem se zeptal Tu nejde o to, ze si sa pytal, ale co si sa pytal!!! Ak si doma nevies s niecim poradit, tak pis....ale ze kolko tak stoji DVD+R DL, tak to ma dostalo...to je konecna :cheesygrin: Citovat
romik Odesláno Prosinec 15, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 15, 2009 :( Promiň že jsem se zeptal to si snad děláš prdel už. To jsi fakt tak lenivý, že se neumíš podívat ? trezzor ti to poslal zcelá správně :roll::roll::roll::roll::roll::roll::roll: Citovat
MMattLupen21 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 Zkousel sem to v DVDdecryptru ma Verbatim nastavil 2,4 automaticky mi to najelo na 4x a hra bezi bez problemu Citovat
GulaG Odesláno Leden 10, 2010 Nahlásit Odesláno Leden 10, 2010 Nenechte se odradit chybovou hlaskou na konci vypalovani.Take mi tato hlaska vyskocila,ale ze zoufalstvi jsem to hodil do sveho x-ka a takto vypalene dvd-r dl funguje skvele.Cely disk dokonce uspesne zkopirovan na HDD (konkretne MW2). Citovat
ROMANVECERA Odesláno Květen 15, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 15, 2010 tak jsem si precetl cele toto tema a mel jsem celkem strach to skusit,ale zrovna jsem vypalil RED DEAD REDEMPTION na minusko a vsechno bez jakehokoliv problemu takze moc dekuji za dobrej typ.cau Citovat
Drag01 Odesláno Květen 24, 2010 Nahlásit Odesláno Květen 24, 2010 A jak je to s wawe? Musím mít nejnovější flash abych mohl na mínusko vypálit UFC10, nebo v tomto případě wawe nehraje roli? Nikde to tu nebylo řečeno. Dík Edit: Já jsem si vlastně vzal do hlavy že se patchne .dvd, nevím proč, takže se omlouvám. Normálně patch přes 360 wawe patcher :) Aha, tak to asi nevypálím, vypalovačka vůbec medium nevnímá, jakobych do ní nic nedal. mám Lite-On LH-20A1S Aha, tak najednou nepřečte jakékoliv medium, ať už je to CD-R, DVD-R DL, DVD+R DL, nebo prostě cokoliv, takže problém bude v mechanice.. Mám na ní už vypáleno 20+ DVD a vše fachalo jak mělo, a najednou tohle. Citovat
gramac Odesláno Červen 29, 2010 Nahlásit Odesláno Červen 29, 2010 Takze panova.Zkousel jsem tenhle programek.Ze zacatku jsem si rikal hmm to bude blbost ba naopak.Na DVD-R DL se mi dari daleko lepe vypalovat nez nez na media typu +.Sice to na konci napise tu chybovou hlasku ale pak kopirovani na disk a hrani a je v poradku.Dokonce uvazuji ze zacnu pouzivat minuska Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.