Papls Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2010 Ahoj chci se zeptat... koupil sem si taky -r a když chci vypalovat tak mi to napíše disk not compatible nebo drive empty. Vypalovačka mi podporuje -r DL díky za odpověd Citovat
toro Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2010 A jakým programem to zkoušíš vypalovat ? Citovat
Papls Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2010 A jakým programem to zkoušíš vypalovat ? Tim mRDL1.1 Citovat
toro Odesláno Srpen 5, 2010 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2010 Tak to nevím proč ti to nejde . Neljepší je neopouštět osvědčený způsob vypalování na + R DL . Původně tento topic byl založený pro ty , kteří si omylem koupili minuska. Někteří si ale myslí , že je to lepší ( nevím ale proč ) a takhle to dopadne . Citovat
Viitaz Odesláno Září 28, 2010 Nahlásit Odesláno Září 28, 2010 Zdarec hele buď sem blbej,nebo nevím kde se v mRDL nastavuje rychlost vypalování. Mužete mi poradit pls? Citovat
FallenCZ1468625123 Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2010 no mě to nejde ani tak... napsalo to SUCCES a f xku mi to stejně nejde... Citovat
Dunky Odesláno Říjen 12, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 12, 2010 no mě to nejde ani tak... napsalo to SUCCES a f xku mi to stejně nejde... Na jaké medium si vypaloval ? Třeba máš starší vypalovačku a potřebuje kvalitnější médium a při rychlosti zápisu 4x nevypaluje kvalitně :) . Citovat
GloryFry Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2010 Zdravím jaký mám zvolit Book Type když mám mechaniku TSSTcorp sh-S203B SB00 a nevim jaky mam nastavit poradte diky :bash: v Img Burnu Citovat
toro Odesláno Říjen 22, 2010 Nahlásit Odesláno Říjen 22, 2010 Máš tam napsané : Pokud netušíte , co dělat , klepněte na OK . Funguje to bez jakéhokoli nastavení také normálně . Citovat
Ithatha Odesláno Listopad 20, 2010 Nahlásit Odesláno Listopad 20, 2010 Zajímavé, na konci mi to taky hodilo chybu a zatím vypadá, že to jede v pohodě. edit: jo jede to v pohode ;) Citovat
patres20 Odesláno Prosinec 6, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2010 zdravim vypaluju pres imgburn vse vypali na 100 procent. a jak uzavira dvd tak my tam naskoci all attemps to automatically close the drive tray have failed this is to be expected on laptop style slimline drivers please close is manualy and the click ok nak tak. takze asi ovladace na vypalovacku mam spatny?? jen to neuzavre. xbox to nacte a stoji v obrazku xboxu a nic. poradte Citovat
toro Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2010 mne to funguje Nám taky a co to máš za manii odpovídat na tři týdny starou otázku ? Zvyšuješ si počet příspěvků ? Myslíš , že za to něco dostaneš ? Akorát spamuješ ! Citovat
michalbudha Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2010 Nám taky a co to máš za manii odpovídat na tři týdny starou otázku ? Zvyšuješ si počet příspěvků ? Myslíš , že za to něco dostaneš ? Akorát spamuješ ! jenom jsem chtel informovat. Citovat
bystryi Odesláno Prosinec 31, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2010 zdravim, mam tu DVD-R DL,stahnul jsem si GTA: EFLC,opatchuju to na wave2(360wavespatcher) a pak mám zvolit u tohoto programu .ISO soubor? né .dvd? diky Citovat
Anyndur Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2011 Zdravim, mam dotaz ohledne vypalovani DVD-R DL ,...bohuzel jsem z nadseni z dobre ceny zakoupil minuska a ted si s tim nevim rady. Pokousim se vypalovat v systemech Mac OS X 10.6. a Win7 ...vyzkousene softwary ImgBurn, CloneCD, mRDL, OSx360, iBurn......mechanika v iMacu DVD-R DL palit dokaze, tim jsem si vzhledem k informacim ze systemu jisty,...ale at zkousim co zkousim, vsude mi aplikace hlasi, ze nemam v jednotce prazdne DL medium, nebo ze mam vlozit spravne medium...jediny ImgBurn mi zacal palit, ovsem s hlaskou "Cannot set layer break position when burning DVD-R DL". Uz si nevim vubec rady,...paleni vyzkouseno na iMac (+R DL sly) v mac os x i ve virtualnich Win7 a na standardni pecce (rok stary nb) ve Win7 kde jsem vypaloval Black Ops. Pomuzete mi nekdo prosim? Predem moc diky! Citovat
trezzor Odesláno Leden 3, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2011 Na DVD-R DL cez mRDL....ImgBurn, CloneCD, Xbox Backup Creator iba DVD+R DL. Citovat
gunzie Odesláno Leden 22, 2011 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2011 Sorry za hloupou otazku ale kdyz palite na minuska davate v tom programu na zacatku -R a nebo +R.Zda to treba neni nejak naopak,jak byva zvykem u jistych programu.diky. Citovat
peppyczek Odesláno Únor 1, 2011 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2011 hodilo mi to vyse hodnekrat psanou chybu. ale hra jede takze pohoda jazz:) Citovat
CaseyCZ Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 je naka sance to dat na usb flash? Citovat
toro Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 Co je to za otázku ? Co dát na USB ? Mohl by jsi se lépe vyjádřit ? Citovat
Vostoq Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 To můj notebook bohužel naprosto selhal co se vypalování týče :) viz. http://console-forum.net/tema/118130-madden-nfl-11 Takže naprosto netušim jak budu hry vypalovat :) Zatím mi kámoš řekl že mi je pálit i stahovat bude. No kdyžtak na ten topic někdo mrkněte :) Citovat
toro Odesláno Březen 20, 2011 Nahlásit Odesláno Březen 20, 2011 je naka sance to dat na usb flash? Tak takhle jednoduše flashovat by chtěl každý - kdyby to šlo , tak by to už někdo vymyslel , nemyslíš ? Nejdo to a šance na takovou možnost není . Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.