Moderators romeno Odesláno Červen 14, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 (upraveno) Pokud máte doma nějaké mínusové (-) média třeba je využijete :) Návod : Stáhněte si tento program : http://www.uloz.to/xr6uMvv/mrdl1-1-rar 1. Hra musí být ve formátu .iso , pokud je ve formátu .000 jednoduše přejmenujte koncovku . Pokud je v jiném formátu překonvertujte například v programu ultraiso. 2. Otevřete ISO v programu mRDL. 3. Vyberte vaši vypalovačku. 4. Zvolte rychlost vypalování 4x 5. Vypálit a hrát :) XGD3 hry takto vypalovat nejdou , tento návod je spíše pro ty co mají doma nějaké nepotřebné , nebo se spletli při koupi mínusových médií !!! lehce převzato z xboxzone.sk Upraveno Září 28, 2014 uživatelem romeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 jenom dotaz jsou -verbatim levnější než +verbatim ? jinak thx :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 14, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Na alze je cena stejna , tak nevim , chce to prohledat shopy . Muze to byt reseni pro ty kterym se treba nedari vypalit na dvd+r dl . Pokud maji nejakou uz jetou palirnu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Litny Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 a nebo ti kteří jsou trochu zapomětliví a spletou se a koupí mínusko tak je tu řešení, si myslím že to hodně lidí ocení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Na alze je cena stejna , tak nevim , chce to prohledat shopy . Muze to byt reseni pro ty kterym se treba nedari vypalit na dvd+r dl . Pokud maji nejakou uz jetou palirnu :) Samozřejmě, že cena není stejná :D na většinu shopů jsou DVD - DL dražší než pluska. Jak ale píše Litny, může to být řešení pro lidi co se spletou nebo tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 romeno a ty to máš sám už ozkoušený? edit: sem asi blbej,ale nepochopil sem co to je co:D co je tak ikona z +R a -R?:wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 14, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Sam zatim ne ale spousta lidi na jinem foru to ma odzkousene :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xboxmaniac Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Jenom bych dodal že koncovka 000-00x se dá spojit v hjsplit a výjde .iso :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Jenom bych dodal že koncovka 000-00x se dá spojit v hjsplit a výjde .iso :-) jenze myslim, ze zde je to mysleno jako soubor ktery ti vyjde po rozbaleni partu - part.01-XX napr. rozbalenahra.000 taky se mi to nekolikrat stalo trochu mimo misu :D nekdy ti hold vyleze .iso a nekdy .000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumxaster Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 a když to vyleze s .000, tak na DVD +R DL to můžu vypálit jako .000, nebo i tam to musím přejmenovat ? (včetně řádku v DVD souboru) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Chtel jsem se zeptat na rychlost. Je ta rychlost 4x ok? Protoze vsude pisou ze 2.4x na +R. A pokud teda muzu vypalovat i +Rka 4x :) Dik za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3FF3CT Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 a když to vyleze s .000, tak na DVD +R DL to můžu vypálit jako .000, nebo i tam to musím přejmenovat ? (včetně řádku v DVD souboru) pokud to bude v .dvd souboru taky .000 tak to muzes vypalit, ale doporucuji prejmenovat, protoze me 2 hry takhle nesly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumxaster Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Děkuji, tak já všechny hry co stáhnu a budou .000 natvrdo přejmenuji na .iso, a v DVD souboru to upravim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 tak mám tu dvd dl- tak to du skusit,pak napíšu jak sem dopadl:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DangerousDave Odesláno Červen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2009 super díky moc ;) Jsem jeden z těch blbců co se spletli a už pěknou chvíli mi tu doma hnije 5 balení mínusek.....moc si mi pomohl ještě jednou dík ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donach Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Mám dotaz, lze a můžu pálit i menší rychlostí ?? (protože všude čtu, čím míň, tím líp) Díky moc předem za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 19, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 V navodu je doporucena rychlost 4x . Nikomu to zatim necinilo problemy , ale rikam ja osobne vyzkousene nemam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 V navodu je doporucena rychlost 4x . Nikomu to zatim necinilo problemy , ale rikam ja osobne vyzkousene nemam...tak odskoušeno, v pohodě funguje romeno DÍKY MOC! ještě dotaz, kde se nastavuje rychlost vypalování,když sem to vypaloval,tak sem měl jenom na výběr co chci vypalit a kam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Dá se v tom pálit i na pluska? :) /asi jo, vim blbej dotaz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Fakt díky Romeno, už dlouho se mi tu nějaký minuska válí, tak je hned zužitkuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donach Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 nevím proč, ale mě to na konci napsalo chybu, checkoval jsem to v DVDMulleteru i abgx360, vše v poho tak nevím... Zkusím ještě jednou a jestli se to po**re tak mě asi ... EDIT: Píše mi to: WRITE LBA:4171712 FAIL! ERRORRCODE: ASC:72 ASCQ:2 Nevíte někdo co s tim ? Předem díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gunlok Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Takže jsem to zkoušel a asi tak po minutě vyskočí chybová hláška obdobná té v příspěvku výše... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donach Odesláno Červen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Takže jsem to zkoušel a asi tak po minutě vyskočí chybová hláška obdobná té v příspěvku výše... Mě právě nechápu proč, to skočilo až na konci, ale na DVD je stopa max pár milimetrů... A pochybuji že moje mechanika nezvládá DLka... EDIT: Koukal jsem, na výpis, DLka čte i zapisuje, nevím v čem je tedy problém... PS: Je to Lite-ON takže jestli ten software s ní třeba není kompatibilní, nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 19, 2009 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 19, 2009 Zkus najit novejsi fw pro tvoji mechaniku. Jinak urcite pouzivejte verbatim . To jestli vam vypalovacka vypaluje i minuska zjistite treba programem Nero drive speed. Starsi palirny to neumely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Donach Odesláno Červen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2009 Zkus najit novejsi fw pro tvoji mechaniku.Jinak urcite pouzivejte verbatim . To jestli vam vypalovacka vypaluje i minuska zjistite treba programem Nero drive speed. Starsi palirny to neumely... Sice mám starší, ale ta to umí. Podívej se všude po netě... Lite-ON DVDRW SHM-165P6S Jinak, díky za radu, zkusím najít. EDIT: Tak opravdu si nevím rady. Našel jsem pouze ten stejný, jaký tam už mám a nechci zničit 3. DVD... PS: Zkoušel jsem to v Nero CD-DVD Speed testeru nebo jak se to jmenuje, a normálně to v poho šlo tak nevím čím to je... Za dobrou radu vás neukamenuju :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.