xboxmaniac Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Ahoj, Vždycky když vypnu a zapnu konzoli tak se mi čas a datum dají na výchozí hodnotu nevíte čím to je nebo jak to spravit? Protože mě to docela štve že místo osmi hodin je třeba jedna a o datum nemluvím. Za každou radu dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 musíš mít xbox připojenej k netu.. není to jak u pc co maj baterku co si čas zapamatuje.. hold MICRSFT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xboxmaniac Odesláno Červen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 aha takže pokud budu offline tak si to vždycky vyresetuje čas a datum,že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 no jak říkam není tam baterie či něco podobného co by drželo nastavení času atd. pokud hraješ offline tak si hold pořid k xboxu hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xboxmaniac Odesláno Červen 14, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 no ono to totiž ukláda i savy v tom času a tak dále asi si udělám nějaký upgrade :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bitchy Odesláno Červen 14, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2009 Dělá se to jen pokud konzoli vypojíš z elektrické sítě. Pokud jí vypneš normálním způsobem a necháš jí zapojenou tak se čas i datum uloží. Pokud jí nevypínáš ze sítě a i přesto se ti to neuloží tak tam někde je zapamatování času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Snake99 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 Přesně tak,nech zapnutý trafo a čas s datumem ti zůstane,jinak se ti to resetuje,jinak když budeš na live,tak múžeš vypnout i trafo a po zapnutí se ti automaticky nastaví čas i datum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xboxmaniac
Ahoj,
Vždycky když vypnu a zapnu konzoli tak se mi čas a datum dají na výchozí hodnotu nevíte čím to je nebo jak to spravit? Protože mě to docela štve že místo osmi hodin je třeba jedna a o datum nemluvím. Za každou radu dík
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.