Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Windows 7 vs realtek ac97

Yamata

Otázka

Ahoj nainstaloval jsem si windows 7 . Potom sem měl problém se zvukovkou od fortemedia (nejsou drivery pro windows 7) tak sem ji vytáhnul protože mam ještě integrovanou zvukovku od realteku. Windows normal stahnul driver ale zvuk stejně nefunguje ve spodni liště se ukazuje ten malej reproduktor ok ale kdyz pustim zvuk nebo video tak se přešrtne červeně a napíše to "služba zvuku není spuštěna" kliknu na to opraví se to ale potom to zase po chvilce chcípne ... :( prosím poradte. Moc děkuju...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Driver máš jakýho data? Nedávno totiž Realtek vypustil bety a tam se u některých konfigurací podobný problém objevoval. Tady by měli bejt ty nejnovejší:

http://www.gameparty.cz/home/download.php?view.277

Tak to zkus kdyžtak přeinstalovat, kdyby to nešlo podíváme se co s tim dál : )

Odkaz ke komentáři

• 0

Mám podobnej problém,nainstaloval sem všelijaký realteky a nešly mi ani nainstalovat.Mám 5.1 a hrajou mi jen 2 repráky a bez nějakýho funkčního reallteku mi to sotva pude když to bez něj nemůžu nastavit.Takže ten odkaz výše by to mohl vyřešit?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu