Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Dotaz ohledne xbox live points

Otázka

Odesláno

Tak dnes sem si koupil xbox 360 a hned sem si k nemu poridil PRemium clenstvi na 3 mesice a 2100 xlive points kupovano na alza.cz Ale co nevydim dyz se snazim Reedem code v marketplace tak mi to vubec nejde hlasi mi to spatnej kod resp. Vubec sem nenasel v dashboardu xboxu 360 polozku reedem code nasel sem ji az dyz sem si chtel neco koupit tak dam reedem code a hlasi mi to spatnej kod vubec nevim proc :(

7 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Kody na xbox live gold fungujou na oba regiony usa/uk ale u bodu je to rozděleny, body určeny na usa u uk učtu nefungujou, a pokud si něco za ně koupíš bude to vázany na ten učet na kterym sto koupil na jinym to fungovat nebude jedině koupit znova, skusil bych se s alzou dohodnout jestly by šlo body vrátit a koupit jiný ale vzhledem k tomu žes už setřel to políčko tak nevim nevim. Jedině je snad střelit tady na bazaru.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu