ThomasGabriel4.0 Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 zdarec...zakladam tento topic, kde by mohli debatovat lidé zejmena z vychodnich cech..ja kupříkladu jsem z HK...co vy?....mohl bychom někdy udělat takovou menší párty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spide Odesláno Červen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2009 AHOJ, psal jsem o jednu diskusi nize o akci, ktera se kona nedaleko od HK v Chotěboři na Vysočině od2.7. do 12.7.2009. Z Hradce je to neco pres hodinku cesty. Budou u nas k dispozici herni stojany s PS3, PS2 a specialni stojany s GT5 (sedadlo, volant, pedaly a velká televize). A mimo to tam bude ohromne mnozstvi dalsi zabavy. POdivej se na www.festivalfantazie.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasGabriel4.0 Odesláno Červen 16, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2009 AHOJ,psal jsem o jednu diskusi nize o akci, ktera se kona nedaleko od HK v Chotěboři na Vysočině od2.7. do 12.7.2009. Z Hradce je to neco pres hodinku cesty. Budou u nas k dispozici herni stojany s PS3, PS2 a specialni stojany s GT5 (sedadlo, volant, pedaly a velká televize). A mimo to tam bude ohromne mnozstvi dalsi zabavy. POdivej se na www.festivalfantazie.cz rad bych..ale v tomhle terminu jsem na mesic v Chorvatsku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.